Ορέστης Τζιόβας: «Έχω δηλώσει τον σεξουαλικό μου προσανατολισμό, είναι πιο πειραματικός»

Ορέστης Τζιόβας: «Έχω δηλώσει τον σεξουαλικό μου προσανατολισμό, είναι πιο πειραματικός»

Ο Ορέστης Τζιόβας μίλησε για τη σεξουαλικότητά του, την απιστία, τις σχέσεις και τον ρόλο του σεξ σε αυτές, καθώς και το ενδεχόμενο να αποκτήσει κάποια στιγμή τη δική του οικογένεια.

Ο ηθοποιός έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» την Τετάρτη 10 Ιανουαρίου.

Αρχικά, ανέφερε: «Πρέπει ένας έφηβος να μιλάει ανοιχτά για τη σεξουαλικότητά του για να ανοίξει τον δρόμο για τους υπόλοιπους ανθρώπους. Οι συντηρητικοί άνθρωποι είναι σε μεγάλη ηλικία και θα "φύγουν" σύντομα και θα μείνουμε οι πιο προοδευτικοί μάλλον. Έγινε μία πολύ μικρή κουβέντα με τους γονείς μου για τη σεξουαλικότητά μου, που δεν υπήρχε όμως λόγος να γίνει. Παίζει ρόλο πώς νιώθεις εσύ για τον εαυτό σου. Άμα εσύ νιώθεις καλά, μπορείς να το επικοινωνήσεις πολύ καλά και με όλους γύρω σου».

Διαβάστε τη συνέχεια στο Lifenewscy

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Απογοητευμένος με τον ΔΗΣΥ ο Αναστασιάδης - Η επιστολή του προς την Αννίτα και η αναφορά σε «αποστασιοποίηση»

Απογοητευμένος με τον ΔΗΣΥ ο Αναστασιάδης - Η επιστολή του προς την Αννίτα και η αναφορά σε «αποστασιοποίηση»

Επιστολή στην Πρόεδρο του Δημοκρατικού Συναγερμού, Αννίτα Δημητρίου, με την οποία εκφράζει απογοήτευση για την "αποστασιοποίηση του κόμματος από τα πεπραγμένα της δεκαετούς διακυβέρνησης" του με τον ΔΗΣΥ, απέστειλε ο τέως Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης.