ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Χωρίς ρεύμα περιοχές στη Λάρνακα λόγω της κακοκαιρίας - Πότε αναμένεται η επιδιόρθωση

Χωρίς ρεύμα περιοχές στη Λάρνακα λόγω της κακοκαιρίας - Πότε αναμένεται η επιδιόρθωση

Στις περιοχές Αραδίππου, Καμάρες, Αγίου Νικολάου στη Λάρνακα, την Ορμήδεια και την Βιομηχανική Περιοχή Δρομολαξιάς της επαρχίας Λάρνακας που παρουσιάζεται διακοπή στην παροχή ηλεκτρικού ρεύματος, με βάση ενημέρωση του ΚΥΠΕ από την Εκπρόσωπο Τύπου της Αρχής Ηλεκτρισμού Κύπρου, Χριστίνα Παπαδοπούλου, αυτές οφείλονται στην κακοκαιρία και θα αποκατασταθούν στη μεγαλύτερη έκταση τους εντός των επομένων μίας με δύο ώρες.

Όπως ανέφερε η κ. Παπαδοπούλου η κ. Παπαδοπούλου για την αποκατάσταση των ζημιών εργάζονται δύο συνεργεία της Αρχής. Εντόπισαν στην περιοχή Καμάρων τη βλάβη και στο μεγαλύτερο μέρος της περιοχής σύντομα θα επανέλθει η ηλεκτροδότηση εκτός από μια περιορισμένη περιοχή στην οποία εντοπίστηκε η βλάβη και για την αποκατάσταση της μπορεί να χρειαστούν και 5 ώρες.

Η κ. Παπαδοπούλου εξήγησε ότι καταβάλλεται προσπάθεια να εντοπιστεί η βλάβη στην περιοχή Ορμήδειας και ότι η βλάβη στην Ξυλοφάγου αποκαταστάθηκε.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Ετοιμάζουν βαλίτσες οι Κύπριοι: Οι προορισμοί που επέλεξαν για ταξίδι το Πάσχα - Τι ισχύει με τις τιμές

Ανάβουν φλας από σήμερα πέντε νέες κάμερες τροχαίας στη Λεμεσό - Δείτε σε ποια σημεία

Μεγάλη Εβδομάδα: Tα πάθη του Κυρίου, μέχρι την Σταύρωση και την Ανάσταση - Οι Ιερές ακολουθίες και τα τροπάρια

Υποβάλλονται σήμερα οι υποψηφιότητες για Κοινοτάρχες και Κοινοτικούς Συμβούλους

Λίλι Ρόουζ Ντεπ: Ποζάρει στο Τόκιο με τη σύντροφό της - «Εγώ και η δικιά μου» - Δείτε φωτογραφίες



Απόπειρα φόνου: Ανάμεσα στους συλληφθέντες φυσικοί δράστες - Καταζητείται άλλο ένα πρόσωπο - Τεκμήρια θα ρίξουν φως στην υπόθεση

Απόπειρα φόνου: Ανάμεσα στους συλληφθέντες φυσικοί δράστες - Καταζητείται άλλο ένα πρόσωπο - Τεκμήρια θα ρίξουν φως στην υπόθεση

Υπό κράτηση βρίσκονται από χθες Κυριακή επτά πρόσωπα για τα οποία υπάρχει μαρτυρία για την ενδεχόμενη εμπλοκή τους στην απόπειρα φόνου κατά 34χρονου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top