Aύξηση της τάσης υπέρ του «Ναι» - Έρευνα της Ομάδας Κύπρος

Aύξηση της τάσης υπέρ του «Ναι» - Έρευνα της Ομάδας Κύπρος

Θετικές ενδείξεις για τη διάθεση της ε/κ κοινότητας για λύση, αλλά και τις ανησυχίες της κοινής γνώμης οι οποίες αντανακλούν τη δυσκολία στα φλέγοντα θέματα στις διαπραγματεύσεις καταγράφονται στα αποτελέσματα της έρευνας που πραγματοποίησε η εταιρεία NOVERNA για λογαριασμό της Ομάδας Κύπρος.

Από τη μια διαπιστώνεται η αντίληψη πως ένα σχέδιο λύσης είναι όχι μόνο επιθυμητό, αλλά και εφικτό. Ταυτόχρονα διαπιστώνεται μια θετική προδιάθεση υπέρ ενός ενδεχόμενου σχεδίου λύσης σε σχέση με το παρελθόν, αν και η αισιοδοξία δεν μεταφράζεται αυτόματα σε έγκριση της όποιας λύσης.

Όπως είναι αναμενόμενο, οι ερωτηθέντες απάντησαν πως αυτήν τη στιγμή υπάρχει ίση πιθανότητα να ψηφίσουν "ναι" ή "όχι", καθώς περιμένουν τα συγκεκριμένα αποτελέσματα της διαπραγμάτευσης πριν τοποθετηθούν.

Πηγή: Εφημερίδα «ΠΟΛΙΤΗΣ» 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: Παρά τις δυσκολίες παραμένουμε προσηλωμένοι για επανένωση της Κύπρου

ΠτΔ: Παρά τις δυσκολίες παραμένουμε προσηλωμένοι για επανένωση της Κύπρου

Παρά τις δυσκολίες και την αδιάλλακτη τουρκική στάση, παραμένουμε προσηλωμένοι και θα πράξουμε ό,τι είναι δυνατόν στη μεγάλη προσπάθεια για επανένωση της Κύπρου, δήλωσε το Σάββατο, ο Πρόεδρος Νίκος Χριστοδουλίδης, στον χαιρετισμό του στην εκδήλωση «Your Europe, Your Future: A dialogue with Youth», με την ευκαιρία της Ημέρας της Ευρώπης, που πραγματοποιήθηκε στο Κέντρο Αριστείας CYENS.

BEST OF TOTHEMAONLINE