ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πέρασε το κακό! Φυσιολογικός καιρός - Διαβάστε την πρόβλεψη

Πέρασε το κακό! Φυσιολογικός καιρός - Διαβάστε την πρόβλεψη

H σκόνη φεύγει από το μεσημέρι της Κυριακής, αλλά τις επόμενες ημέρες θα έχουμε υγρασία τα βράδια και τα πρωινά, καθώς και ομίχλη τις πρωινές ώρες χωρίς την ένδειξη βροχών μέχρι και την Τετάρτη, σύμφωνα με τον Λειτουργό του Τμήματος Μετεωρολογίας Ιάσωνα Χριστοδούλου.

Αναλυτικά η πρόβλεψη για τον καιρό

Ασθενής εποχική χαμηλή πίεση καλύπτει την περιοχή.

Σήμερα ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Αρχικά πιθανό να παρατηρείται αραιή σκόνη κυρίως στα ανατολικά. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως δυτικοί ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ, και το απόγευμα στα νότια παράλια μέτριοι μέχρι ισχυροί, 4 με 5 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη στα ανατολικά παράλια ενώ στα υπόλοιπα παράλια θα είναι λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 37 βαθμούς στο εσωτερικό, στους 33 στα νότια και ανατολικά παράλια, γύρω στους 31 στα υπόλοιπα παράλια και στους 28 στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί ασθενείς, 2 με 3 μποφόρ, και η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 21 βαθμούς στο εσωτερικό και τα παράλια και στους 17 στα ψηλότερα ορεινά.

Τη Δευτέρα, την Τρίτη και την Τετάρτη ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος ωστόσο κατά τις απογευματινές ώρες θα παρατηρούνται τοπικά αυξημένες νεφώσεις, στα ορεινά και στο εσωτερικό. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Εβδομάδα επαφών Ολγκίν στην Κύπρο - Χωριστές συναντήσεις με ΠτΔ και Τατάρ

Εβδομάδα επαφών Ολγκίν στην Κύπρο - Χωριστές συναντήσεις με ΠτΔ και Τατάρ

Επαφές στην Κύπρο θα έχει αυτή την εβδομάδα η Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ, στο πλαίσιο της αποστολής της για αναζήτηση κοινού εδάφους μεταξύ των μερών, στο πλαίσιο των προσπαθειών για επίλυση του Κυπριακού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top