Απόπειρα φόνου στην Αγλαντζιά: Έφυγε στο εξωτερικό ο 49χρονος χωρίς να δώσει κατάθεση – Συνεχίζονται οι έρευνες

Απόπειρα φόνου στην Αγλαντζιά: Έφυγε στο εξωτερικό ο 49χρονος χωρίς να δώσει κατάθεση – Συνεχίζονται οι έρευνες

Εντατικά συνεχίζονται οι έρευνες αναφορικά με την υπόθεση απόπειρας φόνου που διαπράχθηκε το απόγευμα της Δευτέρας (15/01) στην Αγλαντζιά.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο 49χρονος ο οποίος ήταν ο στόχος της απόπειρας φόνου, εκτός του ότι δεν έδωσε κατάθεση, έχει φύγει και στο εξωτερικό.

Οι Αρχές δεν γνωρίζουν εάν το ταξίδι ήταν προγραμματισμένο ή αν προέκυψε μετά, λόγω της απόπειρας.

Υπενθυμίζεται ότι η εγκληματική ενέργεια διαπράχθηκε γύρω στις 5.15μμ., της 15ης Ιανουαρίου, όταν άγνωστος πυροβόλησε σε αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε 49χρονος ως οδηγός και δύο ανήλικα παιδιά, στην οδό Λάρνακας στην Αγλαντζιά.

Όπως ανέφερε ο Εκπρόσωπος Τύπου του Αρχηγείου της Αστυνομίας, Χρίστος Ανδρέου, το θύμα «είναι γνωστό στην Αστυνομία» και στο πλαίσιο των ερευνών για τον εντοπισμό των δραστών αξιολογούνται τα βίντεο που παραλήφθηκαν από κλειστά κυκλώματα παρακολούθησης παρακείμενων καταστημάτων με τους ανακριτές να ευελπιστούν ότι θα εντοπίσουν τεκμήρια που θα βοηθήσουν το ανακριτικό έργο.

Πρόσθεσε ότι από τη σκηνή παραλήφθηκαν τεκμήρια, τα οποία θα σταλούν για επιστημονικές εξετάσεις, σημειώνοντας ότι αυτό που διερευνάται στο παρόν στάδιο είναι τα κίνητρα της εγκληματικής ενέργειας για να εντοπιστούν οι δράστες.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Νίκος Αναστασιάδης στο «Τ»: Το «φάρμακο», τα «ιπτάμενα» τασάκια, η σιέστα και το… γυμναστήριο – Δείτε βίντεο

Νίκος Αναστασιάδης στο «Τ»: Το «φάρμακο», τα «ιπτάμενα» τασάκια, η σιέστα και το… γυμναστήριο – Δείτε βίντεο

Για τις μεγάλες του αδυναμίες και τη ζωή μετά το Προεδρικό με έμφαση στην υγεία του μιλάει στην κάμερα του ThemaOnline o τέως Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE