ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Γιωργάλλας για την απομάκρυνση του από το Υπουργείο – «Ο ΠτΔ δέχθηκε πιέσεις…δεν πήρα τις απαντήσεις που ήθελα»

Γιωργάλλας για την απομάκρυνση του από το Υπουργείο – «Ο ΠτΔ δέχθηκε πιέσεις…δεν πήρα τις απαντήσεις που ήθελα»

Στο Sigma στην εκπομπή «Πρωτοσέλιδο» μίλησε ο τέως Υπουργός Άμυνας Μιχάλης Γιωργάλλας, ο οποίος αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην απομάκρυνσή του από το Υπουργείο.

«Σίγουρα ήταν μια ξαφνική εξέλιξη η οποία ήρθε και ξάφνιασε και εμένα. Δεν γνώριζα, δεν είχα ενδείξεις, όμως σε κάθε περίπτωση ο ΠτΔ είναι αυτός που αποφασίζει για τους συνεργάτες του, ως εκ τούτου για εμένα έχει κλείσει αυτό το κεφάλαιο και προχωράμε μπροστά. Δεν πήρα τις απαντήσεις που ήθελα», είπε συγκεκριμένα.

«Δεν θα πω ότι πικράθηκα, είμαι στην πολιτική χρόνια και ξέρω να μετρώ την κάθε εξέλιξη. Με τιμά και θέλω να ευχαριστήσω όλους όσοι με στήριξαν.  Αυτό που πραγματικά ένιωσα ήταν πως είναι κρίμα να σταματήσει μια αρκετά έντονη προσπάθεια που είχαμε καταβάλει όλοι μαζί.  Ήταν μια έντονη προσπάθεια η οποία σταμάτησε άδοξα και θα ήθελα να είχα την ευκαιρία να συνεχίσω για ένα χρονικό διάστημα για να ολοκληρώσουμε πολλά από αυτά που είχαμε δρομολογήσει», πρόσθεσε.

Ερωτηθείς αν ο Πρόεδρος ήταν ευχαριστημένος από την παρουσία του στο Υπουργείο ή αν εξέφρασε κάποια παράπονα, απάντησε ότι «ήταν ευχαριστημένος»

«Μου το είπε την Τρίτη όταν ήταν η τελευταία μας συνάντηση μετά τον ανασχηματισμό. Μου εξομολογήθηκε ότι είχε δεχθεί πιέσεις γενικά με τον τρόπο που λήφθηκε ο ανασχηματισμός, επομένως μπορώ να έχω ένα συμπέρασμα ότι ο ΠτΔ ήταν ευχαριστημένος από την δουλειά μου. Από εκεί και πέρα, όμως ήταν και υποχρεωμένος να τηρήσει και να διατηρήσει την συνοχή και την κυβερνητική συνεργασία. Ίσως μέσα σε αυτό το πλέγμα των ανακατατάξεων να μην μπορούσε να αποφύγει τον δικό μου ανασχηματισμό», συμπλήρωσε.

Δείτε το απόσπασμα:

 

 

Ειδήσεις σήμερα:Σε εγρήγορση η Λευκωσία: Ενεργοποιήθηκαν κανάλια επικοινωνίας μετά τις απειλές του ηγέτη της Χεζμπολάχ στην Κύπρο

Σε εγρήγορση η Λευκωσία: Ενεργοποιήθηκαν κανάλια επικοινωνίας μετά τις απειλές του ηγέτη της Χεζμπολάχ στην Κύπρο

Κανάλια επικοινωνίας ενεργοποιήθηκαν μετά τις πρόσφατες αναφορές του ηγέτη της Χεζμπολάχ, Χασάν Νασράλα, που αφορούσαν την Κύπρο και οι τοποθετήσεις έχουν πλέον καταστεί κατά πολύ ηπιότερες, όπως ανέφεραν στο ΡΙΚ αρμόδιες πηγές. Παράλληλα, συνέχιζαν οι ίδιες πηγές, δημοσιεύματα μέσων που βρίσκονται κοντά στη Χεζμπολάχ, υποβαθμίζουν πια το θέμα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top