ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΔΗΣΥ για υποψηφιότητα Τορναρίτη: «Στόχος η επιλογή ατόμων που ανταποκρίνονται στα κριτήρια της πολιτικής συνοχής»

ΔΗΣΥ για υποψηφιότητα Τορναρίτη: «Στόχος η επιλογή ατόμων που ανταποκρίνονται στα κριτήρια της πολιτικής συνοχής»

Ανακοίνωση για τις χθεσινές αποφάσεις του Πολιτικού Γραφείου για τις τοπικές εκλογές εξέδωσε σήμερα (22/12) ο ΔΗΣΥ.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, στόχος του ΔΗΣΥ ήταν πάντοτε η επιλογή ατόμων και πολιτικών προσωπικοτήτων που ανταποκρίνονται στα κριτήρια της πολιτικής συνοχής, της συναίνεσης και της εκλογικής δυναμικής, ενώ τονίζεται οτι «αυτή η προσέγγιση θα συνεχιστεί και για τις επερχόμενες επιλογές».

«Σημαντικό παράδειγμα αυτής της διαδικασίας είναι η υποψηφιότητα του Νίκου Τορναρίτη για τη Δημαρχία της Λευκωσίας, η οποία στην τελική φάση των διεργασιών προτάθηκε από την ηγεσία του ΔΗΣΥ προς τις άλλες πολιτικές δυνάμεις, και η στήριξή τους θεωρείται ιδιαιτέρως τιμητική», προστίθεται.

Αυτούσια η ανακοίνωση:

«Αναφορικά με πρόσφατα δημοσιεύματα σχετικά με τη χθεσινή απόφαση του Πολιτικού Γραφείου, ο Δημοκρατικός Συναγερμός θέλει να διασαφηνίσει ότι όλες οι επιλογές έχουν προκύψει από μια διαδικασία συνένωσης απόψεων από τις τοπικές κοινωνίες, βασισμένες στην απόφαση του Πολιτικού Γραφείου.

 Στόχος μας ήταν πάντοτε η επιλογή ατόμων και πολιτικών προσωπικοτήτων που ανταποκρίνονται στα κριτήρια της πολιτικής συνοχής, της συναίνεσης και της εκλογικής δυναμικής. Αυτή η προσέγγιση θα συνεχιστεί και για τις επερχόμενες επιλογές. Σημαντικό παράδειγμα αυτής της διαδικασίας είναι η υποψηφιότητα του Νίκου Τορναρίτη για τη Δημαρχία της Λευκωσίας, η οποία στην τελική φάση των διεργασιών προτάθηκε από την ηγεσία του ΔΗΣΥ προς τις άλλες πολιτικές δυνάμεις, και η στήριξή τους θεωρείται ιδιαιτέρως τιμητική.

Ο ΔΗΣΥ είναι αφοσιωμένος στη δημιουργία πολιτικών συνεργασιών που εξυπηρετούν το κοινό καλό. Η απόφαση για ενεργή αναζήτηση συνεργασιών ως στρατηγική ήταν ομόφωνη από το Πολιτικό Γραφείο από το αρχικό στάδιο των διαδικασιών.

Πρόσθετα, το Πολιτικό Γραφείο έχει καθορίσει με προηγούμενες αποφάσεις του τα στάδια των διαδικασιών και της επαφής με τη βάση, ακολουθώντας τις οδηγίες του καταστατικού. Επιδιώκουμε την ενεργή συμμετοχή της κοινωνίας και των πολιτών, προωθώντας έναν πολιτικό διάλογο που απορρίπτει την εσωστρέφεια.

Η παράταξή μας προχωρά οργανωμένα προς την ολοκλήρωση των επιλογών της. Επισημαίνουμε ότι το Εκτελεστικό Γραφείο συνεχίζει τις εργασίες του και διατηρεί σταθερή επαφή με τη βάση της Παράταξης για την επίτευξη των κοινών μας στόχων.»

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Ετοιμάζουν βαλίτσες οι Κύπριοι: Οι προορισμοί που επέλεξαν για ταξίδι το Πάσχα - Τι ισχύει με τις τιμές

Ανάβουν φλας από σήμερα πέντε νέες κάμερες τροχαίας στη Λεμεσό - Δείτε σε ποια σημεία

Μεγάλη Εβδομάδα: Tα πάθη του Κυρίου, μέχρι την Σταύρωση και την Ανάσταση - Οι Ιερές ακολουθίες και τα τροπάρια

Υποβάλλονται σήμερα οι υποψηφιότητες για Κοινοτάρχες και Κοινοτικούς Συμβούλους

Λίλι Ρόουζ Ντεπ: Ποζάρει στο Τόκιο με τη σύντροφό της - «Εγώ και η δικιά μου» - Δείτε φωτογραφίες



Απόπειρα φόνου: Ανάμεσα στους συλληφθέντες φυσικοί δράστες - Καταζητείται άλλο ένα πρόσωπο - Τεκμήρια θα ρίξουν φως στην υπόθεση

Απόπειρα φόνου: Ανάμεσα στους συλληφθέντες φυσικοί δράστες - Καταζητείται άλλο ένα πρόσωπο - Τεκμήρια θα ρίξουν φως στην υπόθεση

Υπό κράτηση βρίσκονται από χθες Κυριακή επτά πρόσωπα για τα οποία υπάρχει μαρτυρία για την ενδεχόμενη εμπλοκή τους στην απόπειρα φόνου κατά 34χρονου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top