Φόνος Καλογερόπουλου: Αρχίζει σήμερα η δίκη - 4 πρόσωπα στο εδώλιο του κατηγορουμένου

Φόνος Καλογερόπουλου: Αρχίζει σήμερα η δίκη - 4 πρόσωπα στο εδώλιο του κατηγορουμένου

Στο Κακουργιοδικείο Λεμεσού αρχίζει σήμερα Τρίτη 23/1 στις 9 το πρωί η δίκη για τους τέσσερις συλληφθείς για την υπόθεση δολοφονίας του 55χρονου Θανάση Καλογερόπουλου.

Οι τέσσερις κατηγορούμενοι 44, 41, 22 και 21 χρόνων, για την δολοφονία του Καλογερόπουλου βρίσκονταν υπό κράτηση μέχρι την έναρξη της δίκης τους ενώπιον του Κακουργιοδικείου μετά από απόφαση του Δικαστηρίου στις 30 Νοεμβρίου 2023.

Υπενθυμίζεται ότι οι τέσσερις κατηγορούμενοι αντιμετωπίζουν 12 κοινές κατηγορίες, με σοβαρότερη αυτήν του φόνου εκ προμελέτης. Ο 22χρονος αντιμετωπίζει επίσης την κατηγορία της συνέργειας μετά τη διάπραξη φόνου.

Ο 41χρονος και ο 21χρονος φέρονται να είναι οι εκτελεστές του Καλογερόπουλου, ενώ ο 44χρονος είναι ο ιδιοκτήτης της έπαυλης στη Σκαρίνου όπου εκτιμάται πως οργανώθηκε το σχέδιο δολοφονίας του 55χρονου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σε ετοιμότητα τα ΗΕ για το αδιέξοδο: Οι 4 πυλώνες της ΟΥΝΦΙΚΥΠ και το ραντεβού του Απριλίου

Σε ετοιμότητα τα ΗΕ για το αδιέξοδο: Οι 4 πυλώνες της ΟΥΝΦΙΚΥΠ και το ραντεβού του Απριλίου

Τα Ηνωμένα Έθνη είναι έτοιμα να διευκολύνουν οποιαδήποτε συνάντηση, ανά πάσα στιγμή, δήλωσε την Παρασκευή ο Ειδικός Αντιπρόσωπος του ΓΓ των ΗΕ στην Κύπρο Χασίμ Ντιάν, μετά από συνάντησή του με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη στο Προεδρικό Μέγαρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE