ΚΟΙΝΩΝΙΑ

SOS για δυο αδελφάκια στη Λεμεσό! Ας τους βοηθήσει κάποιος πριν πάρουν τον κακό δρόμο – Κραυγή αγωνίας από τη θεία τους

SOS για δυο αδελφάκια στη Λεμεσό! Ας τους βοηθήσει κάποιος πριν πάρουν τον κακό δρόμο – Κραυγή αγωνίας από τη θεία τους

Σε απελπιστική κατάσταση βρίσκεται 32χρονη, πρώην αθλήτρια από τη Λεμεσό, η οποία μαζί με την μητέρα της ανέλαβαν εθελοντικά την στήριξη του 56χρονου θείου της (αδελφού της μητέρας της) και την προστασία του παιδιού που απέκτησε από το γάμο του με Ουκρανή. Όπως καταγγέλλει δεν έχουν καμία βοήθεια από το Γραφείο Ευημερίας ενώ η μητέρα δεν ενδιαφέρεται για την ανατροφή τους με αποτέλεσμα ήδη να παρουσιάζουν τα πρώτα σημάδια παρανομίας.

Της Χριστιάνας Τσαγγάρη

Σύμφωνα με τα όσα υποστηρίζει,  πρόκειται για ένα γάμο με σοβαρά προβλήματα, που είναι… επιζήμιος για δυο παιδιά ηλικίας 6 και 13 ετών.

Η Ουκρανή, πριν την γνωριμία της με τον 56χρονο είχε αποκτήσει παιδί με άλλον άνδρα.

Όπως ανέφερε η 32χρονη, η τετραμελής οικογένεια είναι χωρισμένη σε δυο «στρατόπεδα». Από την μία είναι ο θείος της με το 6χρονο παιδί και από την άλλη η σύζυγος του με τον 13χρονο.

Οι συνθήκες ανατροφής και διαβίωσης των παιδιών, όπως καταγγέλλει, είναι τραγικές και δεν αντέχουν άλλο, αυτή και η μητέρα της, να στηρίζουν την οικογένεια.

Η θεία της, όπως λέει, δεν  ενδιαφέρεται για την σωστή ανατροφή των παιδιών της, τις περισσότερες ώρες είναι μπροστά από τον υπολογιστή και τη μέρα κοιμάται ατέλειωτες ώρες σε ξεχωριστό δωμάτιο, ενώ δεν αναλαμβάνει καμία πρωτοβουλία.  Όπως καταγγέλλει η 32χρονη, ο 13χρονος εκπαιδεύει τον 6χρονο πώς να κλέβει!

Τον Ιούνιο θα ταξίδευε στην χώρα της μαζί με τα παιδιά, αλλά ο σύζυγος της, φοβούμενος ότι δεν θα επέστρεφαν πίσω, ζήτησε από τις αστυνομικές αρχές να μπει το παιδί του στο stop list.

Τα προβλήματα στην οικογένεια επιδεινωθήκαν, τα τελευταία δυο χρόνια λόγω οικονομικών δυσκολιών, ενώ ο θείος της πάσχει από χρόνια λευχαιμία.

 Ο 56χρονος προχώρησε δυο φορές σε καταγγελία εις βάρος της στην αστυνομία, ενώ με τη βοήθεια της αδελφής του και της ανιψιάς (αδελφότεκνης) του, ζήτησαν βοήθεια από το Γραφείο Ευημερίας για την προστασία των παιδιών, χωρίς καμία ανταπόκριση.

Ο 56χρονος είναι αποφασισμένος να πάρει διαζύγιο και τρέμει στην ιδέα ότι ενδέχεται να χάσει το παιδί.

Οι τρεις τους εκπέμπουν σήμα κινδύνου και ζητούν από τις αρμόδιες αρχές του κράτους να παρέμβουν άμεσα.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Καταγγέλθηκε για ενδέκατη φορά σεσημασμένος για σοβαρές υποθέσεις λαθροθηρίας - Τράπηκε σε φυγή στα κατεχόμενα

Βανδαλισμοί σε Δημοτικό Σχολείο στη Λευκωσία: Προκάλεσαν ζημιές χιλιάδες ευρώ - Φωτογραφία

Μονή Αββακούμ: Η νέα ανάρτηση του Νεκτάριου - Η φωτογραφία από την αναπαράσταση της σταύρωσης του Χριστού

Μητρόπολη Ταμασού: Απαντά στα περί συμβιβασμού για τη Μονή Αββακούμ - «Αποκλειστικός στόχος, η αποκάλυψη της αλήθειας»

Όσα χρόνια και αν περάσουν τις βλέπουμε κάθε χρόνο: Οι πιο γνωστές ταινίες – και μίνι σειρές – που «μυρίζουν» Πάσχα



ΠτΔ για μεταναστευτικό: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με την κατάσταση ως έχει» - Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου

ΠτΔ για μεταναστευτικό: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με την κατάσταση ως έχει» - Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου

Πακέτο στήριξης ενός δισεκατομμυρίου ευρώ για τον Λίβανο ανακοίνωσε την Μεγάλη Πέμπτη η Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, η οποία επισκέφθηκε τη Βηρυτό μαζί με τον  Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, για συνομιλίες σχετικά με το μεταναστευτικό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top