Το «μαύρο διαμάντι» του Σα Πίντο επέστρεψε... δριμύτερο

Το «μαύρο διαμάντι» του Σα Πίντο επέστρεψε... δριμύτερο

Η επιστροφή του Ντάλσιο στην εντεκάδα του ΑΠΟΕΛ ήταν λες και δεν πέρασε μια μέρα. Ο διεθνής από την Γουινέα Μπισάου συνδύασε την πολύ καλή του εμφάνιση με δύο όμορφα γκολ και έστειλε το μήνυμα προς σε όλους ότι επέστρεψε ακόμα πιο δυνατός από το Κόπα Άφρικα.

Ο Ντάλσιο είναι ένας παίκτης κλειδί για τον ΑΠΟΕΛ. Έχει δέσει απόλυτα με την ομάδα και τους Βιγιαφάνεζ, Κοσταντίνοφ, ενώ και από τις προσπάθειες του στο γήπεδο δείχνει ότι έχει δουλέψει σε πολλά στοιχεία του παιχνιδιού του, πόσο μάλλον στα τελειώματα φάσεων.

Διαβάστε τη συνέχεια στο Themasports

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: Η Προεδρία της ΕΕ, οι εκλογές στα κατεχόμενα και η νέα διευρυμένη συνάντηση για το Κυπριακό

ΠτΔ: Η Προεδρία της ΕΕ, οι εκλογές στα κατεχόμενα και η νέα διευρυμένη συνάντηση για το Κυπριακό

Αναφορικά με την ημερομηνία διεξαγωγής της νέας πενταμερούς για το Κυπριακό στη Νέα Υόρκη, ο Πρόεδρος της Δημοκρατία Νίκος Χριστοδουλίδης δήλωσε πως αναμένουμε τα Ηνωμένα Έθνη να προβούν σε σχετικές ανακοινώσεις.