ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Σκάνδαλο ΣΠΕ Αγίας Φύλας: Πληροφορίες για διαφυγή καταζητούμενης στο εξωτερικό

Σκάνδαλο  ΣΠΕ Αγίας Φύλας: Πληροφορίες για διαφυγή καταζητούμενης στο εξωτερικό

Θέμα ωρών είναι η σύλληψη των δυο εκ των τριών προσώπων, εναντίον των οποίων εκδόθηκαν τη Τρίτη, 16/09, εντάλματα σύλληψης σε σχέση με τις ατασθαλίες που εντοπίστηκαν στην εξασφάλιση δανείων, την περίοδο 2006-2009, από τη ΣΠΕ Αγίας Φύλας, η οποία δεν υφίσταται πλέον αφού έχει συγχωνευθεί το 2012 με το Συνεργατικό Ταμιευτήριο Λεμεσού.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες της ιστοσελίδας μας, Tothemaonline, υπολογίζεται εντός των επόμενων ωρών οι αστυνομικοί να περάσουν χειροπέδες στον 52χρονο οδηγό του 54χρονου επιχειρηματία, που τελεί ήδη υπό κράτηση μαζί με 3 πρώην στελέχη της ΣΠΕ Αγίας Φύλας και στον ακόλουθο του 69 ετών.

Της Χριστιάνας Τσαγγάρη 

Οι έρευνες του ΤΑΕ Λεμεσού επικεντρώνονται αυτή την ώρα, (08:56, 16/09), για τον εντοπισμό τους σε Λευκωσία και Λάρνακα.

Σε ότι αφορά την 49χρονη, που πρόκειται για τη λογίστρια του επιχειρηματία,  η αστυνομία κατέχει μαρτυρίες ότι διέφυγε στο Λονδίνο ή βρίσκεται στα κατεχόμενα. 

Οι τρεις ύποπτοι φέρεται να εντόπιζαν άτομα που είχαν οικονομική ανάγκη και έναντι χρηματικής αμοιβής να τους παρουσίαζαν ως εγγυητές για δάνεια που κατέληγαν στους λογαριασμούς του 54χρονου ή στην εταιρεία του, ενώ στην πραγματικότητα στα χαρτιά που υπέγραφαν μετατρέπονταν εν αγνοία τους σε πρωτοφειλέτες.

Οι έρευνες του ΤΑΕ Λεμεσού γίνονται σε συνεργασία με το Αρχηγείο και τη Νομική Υπηρεσία. 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top