Θανατηφόρο εργατικό: Ολοκληρώθηκε η νεκροτομή στη σορό του 36χρονου Πέτρου – Όσα κατέδειξε

Θανατηφόρο εργατικό: Ολοκληρώθηκε η νεκροτομή στη σορό του 36χρονου Πέτρου – Όσα κατέδειξε

Ολοκληρώθηκε η νενομισμένη νεκροτομή επί της σορού του άτυχου 36χρονου Πέτρου Παπαδόπουλου, που άφησε την τελευταία του πνοή μετά από θανατηφόρο εργατικό ατύχημα.

Η νενομισμένη νεκροτομή διενεργήθηκε το πρωί της Δευτέρας, 12 Φεβρουαρίου, από τον ιατροδικαστή Νικόλα Χαραλάμπους και έδειξε πολυτραυματισμό.

Υπενθυμίζεται ότι, ενώ ο Παπαδόπουλος ασχολείτο με την επιδιόρθωση οχήματος που χρησιμοποιείται για το μάζεμα ελιών, μέρος από αυτό έφυγε από τη θέση του, με αποτέλεσμα να τον καταπλακώσει.

Ο άτυχος 36χρονος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού όπου ο επί καθήκοντι ιατρός πιστοποίησε το θάνατο του.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τα είπαν με Μαλά οι κτηνοτρόφοι - Zητούν συνάντηση με ΠτΔ και προειδοποιούν με κινητοποιήσεις

Τα είπαν με Μαλά οι κτηνοτρόφοι - Zητούν συνάντηση με ΠτΔ και προειδοποιούν με κινητοποιήσεις

Συνάντηση με τριμελή αντιπροσωπεία του νεοσύστατου συνδέσμου «Η Φωνή των κτηνοτρόφων» είχε το Σάββατο ο Επικεφαλής της Ειδικής Επιστημονικής Επιτροπής για την Ανασυγκρότηση και Αναβάθμιση του Κτηνοτροφικου Τομέα και Πρόεδρος του Ινστιτούτου Κύπρου, Σταύρος Μαλάς, με εκπρόσωπο των κτηνοτρόφων Χριστόδουλο Χριστοδούλου να επαναλαμβάνει στο ΚΥΠΕ το αίτημά τους για συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και να προειδοποιεί για το ενδεχόμενο νέων κινητοποιήσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE