ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Έτρεχε το βράδυ η Πυροσβεστική - Ξέσπασε πυρκαγιά σε όχημα χώρου στάθμευσης ξενοδοχείου

Έτρεχε το βράδυ η Πυροσβεστική - Ξέσπασε πυρκαγιά σε όχημα χώρου στάθμευσης ξενοδοχείου

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία το τελευταίο 24ώρο ανταποκρίθηκε σε 26 περιστατικά 14 πυρκαγιές και 12 ειδικές εξυπηρετήσεις με τα πιο σημαντικά να είναι τα εξής:

Στις 12:11 χθες, πυρκαγιά σε όχημα μάρκας Toyota Yaris το οποίο βρισκόταν σταθμευμένο στον υπαίθριο χώρο στάθμευσης πολυκατοικίας στον Στρόβολο.

Από την πυρκαγιά το όχημα υπέστη εκτεταμένες ζημιές στον χώρο της μηχανής και στον ανεμοθώρακα. Η Πυροσβεστική ανταποκρίθηκε με δύο οχήματα από Σταθμούς Λευκωσίας.

Τα αίτια εξετάστηκαν σε συνεργασία με τις αρμόδιες Κρατικές αρχές και φαίνεται η πυρκαγιά να οφείλεται σε ηλεκτρικό πρόβλημα.

Παράλληλα, στις 22:40 χθες, ξέσπασε πυρκαγιά σε όχημα μάρκας Mercedes CLK200, το οποίο βρισκόταν σταθμευμένο σε χώρο στάθμευσης ξενοδοχείου στη Λεωφόρο Δανάης στην Πάφο.

Από την πυρκαγιά το όχημα υπέστη εκτεταμένες ζημιές στον χώρο της μηχανής και στο εσωτερικό.

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία ανταποκρίθηκε με ένα πυροσβεστικό όχημα από Σταθμό Πάφου.

Τα αίτια της πυρκαγιάς θα εξεταστούν σήμερα.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:Επίθεση Ιράν: Τα σενάρια για την αντίδραση του Ισραήλ - Υπέρ των αντιποίνων μετά τη συνεδρίαση του πολεμικού συμβουλίου

Επίθεση Ιράν: Τα σενάρια για την αντίδραση του Ισραήλ - Υπέρ των αντιποίνων μετά τη συνεδρίαση του πολεμικού συμβουλίου

Παγκόσμια ανησυχία για την κλιμάκωση της κρίσης στη Μέση Ανατολή. Η μεγάλη ιρανική επίθεση κατά του Ισραήλ αναχαιτίστηκε από τον «σιδερένιο θόλο», με τη συνδρομή αμερικανικών, βρετανικών και γαλλικών μαχητικών, καθώς και την αεράμυνα της Ιορδανίας, όμως τα βλέμματα στρέφονται τώρα στην αντίδραση του Τελ Αβίβ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top