ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Ο… Κύπριος ακάλυπτος! - 37χρονος κάτοικος Τερσεφάνου εξέδωσε επιταγές 1,5 εκατ. δολ στην Εύβοια

Ο… Κύπριος ακάλυπτος! - 37χρονος κάτοικος Τερσεφάνου εξέδωσε επιταγές 1,5 εκατ. δολ στην Εύβοια

Tριανταεφτάχρονος άνεργος, κάτοικος Τερσεφάνου, συνελήφθη μετά από μήνυμα που διαβιβάστηκε στην κυπριακή αστυνομία από τις Ελληνικές Αρχές Ασφαλείας ότι καταζητείται για το αδίκημα της έκδοσης ακάλυπτων επιταγών, συνολικού ύψους ενάμισι εκατομμυρίου δολαρίων Αμερικής!

Το αδίκημα διαπράχθηκε το 2001 κι έκτοτε ο 37χρονος καταζητείτο από τις ελληνικές αρχές, ωστόσο μόλις πρόσφατα εκδόθηκε ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψής του, με βάση το οποίο η αστυνομία του φόρεσε χειροπέδες στο σπίτι του. Συγκεκριμένα, εναντίον του διερευνώνται αδικήματα πλαστογραφίας, κυκλοφορίας πλαστού εγγράφου κι έκδοσης ακάλυπτων και πλαστών επιταγών. Σύμφωνα με την αστυνομία, η έκδοση εκ μέρους του συλληφθέντα των ακάλυπτων επιταγών, συνολικού ύψους ενάμισι εκατομμυρίου δολαρίων Αμερικής, αφορούσε την εκπόνηση μελέτης για την κατασκευή ξενοδοχείου στην περιοχή της Χαλκίδας, στην Εύβοια.

Ο ίδιος δεν συγκατατίθεται να μεταβεί στην Ελλάδα για να δικαστεί και ως εκ τούτου οδηγήθηκε σήμερα (17/9) ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας, προκειμένου ν’ αρχίσει η διαδικασία έκδοσής του στην Ελλάδα. Η υπόθεση θα συνεχιστεί στις 29 Σεπτεμβρίου και μέχρι τότε ο 37χρονος αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους.

Πηγή: larnakaonline

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Πασχαλινό μήνυμα ΠτΔ: «Είναι η ώρα της προσωπικής ενδοσκόπησης» - Δείτε βίντεο

Πασχαλινό μήνυμα ΠτΔ: «Είναι η ώρα της προσωπικής ενδοσκόπησης» - Δείτε βίντεο

Τις ευχές του σε όλους τους πολίτες ενόψει της Ανάστασης και του Πάσχα έδωσε σε τηλεοπτικό πασχαλινό μήνυμα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top