Παριστάνουν την Αστυνομία Κύπρου και προσπαθούν να σας ξεγελάσουν - Νέα απάτη στην Κύπρο

Παριστάνουν την Αστυνομία Κύπρου και προσπαθούν να σας ξεγελάσουν - Νέα απάτη στην Κύπρο

Η Αστυνομία ενημερώνει εκ νέου τους πολίτες, ότι συνεχίζεται η απάτη με ύποπτα παραπλανητικά μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail) που αποστέλλονται μαζικά και παρουσιάζουν ψευδώς την Αστυνομία Κύπρου ως αποστολέα.

Τα ηλεκτρονικά μηνύματα αποστέλλονται από πλαστές ηλεκτρονικές διευθύνσεις και περιλαμβάνουν επιστολές που φέρουν λογότυπα του Υπουργείου Δικαιοσύνης και Δημοσίας Τάξεως και της Αστυνομίας Κύπρου.

Αυτουσία η επιστολή που αποστέλλεται σε πολίτης.

Συστήνεται όπως σε περίπτωση λήψης τέτοιων μηνυμάτων, οι πολίτες αποφεύγουν οποιαδήποτε επικοινωνία ή συναλλαγή μέσω των κακόβουλων αυτών μηνυμάτων και των ύποπτων διευθύνσεων που αναφέρονται σε αυτά.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Οι δικές μας ενέργειες οδήγησαν στο διεθνές ενδιαφέρον για το Κυπριακό

ΠτΔ: Οι δικές μας ενέργειες οδήγησαν στο διεθνές ενδιαφέρον για το Κυπριακό

Η στρατηγική που ακολουθούμε έχει οδηγήσει στο διεθνές ενδιαφέρον για το Κυπριακό είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος συναντήθηκε στην Αθήνα, με τον Πρωθυπουργό της Ελλάδας κ. Κυριάκο Μητσοτάκη, ο οποίος σημείωσε ότι η Ελλάδα στέκεται πάντα εμπράκτως στο πλευρό της Κύπρου.

BEST OF TOTHEMAONLINE