Στο κελί και ο 27χρονος συλληφθέντας για τα μαχαιρώματα στην Πάφο - Τα αδικήματα που διερευνώνται εναντίον του

Στο κελί και ο 27χρονος συλληφθέντας για τα μαχαιρώματα στην Πάφο - Τα αδικήματα που διερευνώνται εναντίον του

Διάταγμα κράτησης τριών ημερών εξέδωσε το Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου εναντίον 27χρονου, προς διευκόλυνση των ανακρίσεων, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση τραυματισμού και διάρρηξη κατοικίας, ενώ ήδη τελεί υπό τετραήμερη κράτηση για την ίδια υπόθεση πρόσωπο ηλικίας 21 ετών.

Σύμφωνα με τον Βοηθό Αστυνομικό Διευθυντή Επιχειρήσεων Πάφου, Μιχάλη Νικολάου, εναντίον του 27χρονου και του 21χρονου διερευνώνται τα αδικήματα της διάρρηξης κατοικίας με σκοπό τη διάπραξη κακουργήματος, του τραυματισμού, της οπλοφορίας προς διέγερση τρόμου, της μαχαιροφορίας, της πρόκλησης κακόβουλης ζημιάς σε περιουσία, της οχλαγωγίας, της συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος, και της συνωμοσίας προς διάπραξη πλημμελήματος.

Σύμφωνα με τα υπό διερεύνηση στοιχεία και την καταγγελία που υπέβαλαν στην Αστυνομία τρία πρόσωπα, άντρες ηλικίας 25, 23 και 20 ετών, γύρω στη 1.00 τα ξημερώματα της Κυριακής, αριθμός προσώπων, έχοντας στην κατοχή τους μαχαίρια και διάφορα επιθετικά όργανα, διέρρηξαν και εισήλθαν στην κατοικία τους, στην Πάφο, όπου και επιτέθηκαν εναντίον τους.

Οι τρεις τους έτυχαν ιατρικών εξετάσεων στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου, όπου διαπιστώθηκε ότι, ο 20χρονος έφερε θλαστικό τραύμα στο κεφάλι, ο 25χρονος έφερε θλαστικό τραύμα στο χέρι και στο σώμα και ο 23χρονος έφερε ερυθρότητα και εκδορές στο πρόσωπο. Αφού έτυχαν περίθαλψης, πήραν εξιτήριο.

Την υπόθεση διερευνά το ΤΑΕ Πάφου. 

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Η Κύπρος καταγγέλλει 975 τουρκικές παραβιάσεις στον Γκουτέρες

Η Κύπρος καταγγέλλει 975 τουρκικές παραβιάσεις στον Γκουτέρες

Παραστάσεις κατά των εκτενών παραβιάσεων του εναέριου και του θαλάσσιου χώρου της Κυπριακής Δημοκρατίας από την Τουρκία το πρώτο εξάμηνο φέτος κάνει στον ΓΓ του ΟΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες, η Μόνιμη Αντιπρόσωπος στον ΟΗΕ Μαρία Μιχαήλ, απευθύνοντας εκ νέου έκκληση προς τον διεθνή οργανισμό για εφαρμογή των αποφάσεών του για το Κυπριακό.