LIKE ONLINE

Απόκοσμες εικόνες με «εξωγήινες μούμιες» με τρία δάχτυλα προκαλούν δέος και ερωτηματικά

Απόκοσμες εικόνες με «εξωγήινες μούμιες» με τρία δάχτυλα προκαλούν δέος και ερωτηματικά

Δεν είναι hoax. Φωτογραφίες από παράξενες “μούμιες” με τρία δάχτυλα δόθηκαν στη δημοσιότητα από ντοκιμαντερίστες που διερευνούν αν οι διαβόητες φιγούρες είναι ψεύτικες ή εξωγήινες.

Οι κινηματογραφιστές θα αποδείξουν ότι οι εξωγήινες μούμιες, φωτογραφίες τους που αποκλειστικά δημοσιεύει η The Sun, περιέχουν μια νέα μορφή DNA και δεν είναι απλώς κούκλες φτιαγμένες για τους τουρίστες, όπως ισχυρίστηκαν ορισμένα δημοσιεύματα.

Οι ερευνητές Serena DC και Michael Mazzola σκοπεύουν να παρουσιάσουν περισσότερα “απίστευτα” στοιχεία για νέα όντα που αποκαλύφθηκαν σε ορυχείο στο Περού σε συνέντευξη Τύπου στο Δυτικό Χόλιγουντ στις 12 Μαρτίου.

Το ζεύγος παραθέτει αυτό που περιγράφουν ως στοιχεία από τις ακτινογραφίες και τις εργαστηριακές εξετάσεις των σωμάτων που διεξήγαγαν και κινηματογράφησαν Αμερικανοί επιστήμονες στο Μεξικό και το Περού.

Η Σερένα και ο Μάικλ βρίσκονται σε αποστολή “να απομυθοποιήσουν” τις αναφορές και τους ισχυρισμούς σχετικά με τα σώματα, τα οποία είχαν χαρακτηριστεί “ψεύτικα” από τους Περουβιανούς αξιωματούχους – οι οποίοι απέρριψαν τις συζητήσεις για το εύρημα αυτό ως ένα απλό τουριστικό τέχνασμα.

Οι Serena και Michael ισχυρίζονται ότι θα καταρρίψουν τις “αναλήθειες” και θα καταθέσουν στοιχεία γύρω από αυτές τις φιγούρες – οι οποίες, όπως λένε, είναι διαφορετικές από αυτές που μελετούν οι επιστήμονες στο Μεξικό και το Περού.

“Οι φιγούρες δεν έχουν ποτέ πριν παρουσιαστεί δημόσια, είναι απίστευτες και πολύ διαφορετικές από το δείγμα που ο Jaime Maussan παρουσίασε ως γνωστόν στο Μεξικανικό Κογκρέσο πέρυσι”, δήλωσε η Serena.

Οι Μούμιες του Jaime Mausan που είχαν παρουσιαστεί το 2023 στο Περού και είχαν αποδειχθεί κούκλες

Το δίδυμο, που έχει διερευνήσει στο παρελθόν εξωγήινους και UFO, πιστεύει ότι οι ανακαλύψεις έχουν τεράστιες επιπτώσεις για την ανθρωπότητα.

“Πήγαμε στο Περού με πολύ λίγες ελπίδες και προσδοκίες. Και γυρίσαμε πίσω συνειδητοποιώντας ως έξυπνοι, λογικοί άνθρωποι ότι υπάρχει μια μεγάλη ιστορία που έχει τεράστιες επιπτώσεις που θα μπορούσαν πραγματικά να αλλάξουν την ιστορία της ανθρωπότητας”, δήλωσε η Serena.

“Είναι παρόμοιο με το να βρούμε το σάβανο του Ιησού ή το τόξο της διαθήκης”, σημειώνει στην The Sun.

 

Πηγή: newsit.gr

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Αυτά είναι τα επικίνδυνα έθιμα του Πάσχα – Πώς μπορούμε να προστατευθούμε; - Οι ενέργειες για πρόληψη από την Αστυνομία

Από πυρκαγιά σε πυρκαγιά έτρεχε η Πυροσβεστική - Το επιχειρησιακό πλάνο ενόψει καλοκαιριού

Έπιασε «λαυράκι» η ΥΚΑΝ - Συγκάτοικοι έκρυβαν ναρκωτικά μέσα στα δωμάτιά τους

Στις φλόγες οχήματα στο Τραχώνι – Καταστράφηκαν ολοσχερώς τα περισσότερα – Αποκλείστηκε η σκηνή

Γιώργος Θεοφάνους: «Έχω ξεκάθαρες μνήμες, ακόμα και τώρα όταν οδηγώ και ακούω βροντές, παρκάρω και κλείνω τα αυτιά μου»

Στιγμές τρόμου για 23χρονη: Αδέλφια την απείλησαν, την απήγαγαν και την τραυμάτισαν με μαχαίρι – Πρώην συμβίος της ο ένας



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Μπαράζ συλλήψεων – Χειροπέδες σε ακόμη ένα πρόσωπο – Εννέα το σύνολο

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Μπαράζ συλλήψεων – Χειροπέδες σε ακόμη ένα πρόσωπο – Εννέα το σύνολο

Στη σύλληψη ακόμη ενός προσώπου προχώρησε η Αστυνομία, αναφορικά με την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη, ανεβάζοντας το σύνολο των προσώπων στα εννέα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top