ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Γιάννης Καρούσος: «Έμαθα να είμαι εδώ για τα απλά και τα δύσκολα» - Εξήγγειλε υποψηφιότητα για περιφερειάρχης Αμμοχώστου

Γιάννης Καρούσος: «Έμαθα να είμαι εδώ για τα απλά και τα δύσκολα» - Εξήγγειλε υποψηφιότητα για περιφερειάρχης Αμμοχώστου

Την Προεδρία Επαρχιακού Οργανισμού Αυτοδιοίκησης Αμμοχώστου, διεκδικεί ο Γιάννης Καρούσος.

Αυτούσια η δήλωσή του:

Φίλες και φίλοι Αμμοχωστιανοί,

Για χρόνια, υπηρέτησα την Αμμόχωστο από διάφορες θέσεις: ως Δημοτικός Σύμβουλος, ως Δήμαρχος Αγίας Νάπας, και αργότερα ως Υπουργός Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων.

Αυτή η εμπειρία με δίδαξε να βρίσκω λύσεις σε δύσκολα προβλήματα και να δημιουργώ θετικές αλλαγές. Τώρα, δηλώνω έτοιμος να διοχετεύσω αυτή τη γνώση και το πάθος μου για την Αμμόχωστο, ως Πρόεδρος του Επαρχιακού Οργανισμού Αυτοδιοίκησης Αμμοχώστου.

Μαζί, μπορούμε να χτίσουμε μια Αμμόχωστο σύγχρονη, λειτουργική, και ελκυστική για όλους.

Με όραμα, αυτοπεποίθηση και σκληρή δουλειά, μπορούμε να δημιουργήσουμε μια επαρχία πρότυπο: Μια περιφέρεια που θα ευημερεί, έχοντας στο επίκεντρο τους εργαζόμενους και την ανάπτυξη των τοπικών επιχειρήσεων, που θα προσφέρει ίσες ευκαιρίες στους νέους της, χωρίς να τους αναγκάζει να φτιάχνουν βαλίτσα για να κυνηγήσουν το μέλλον τους εκτός της αγαπημένης τους πόλης και θα δημιουργήσει μία ολοκληρωμένη τουριστική εμπειρία, επιτρέποντας στους επισκέπτες της να την απολαμβάνουν ολόχρονα.

Ταυτόχρονα οι ανάγκες των προσφύγων της επαρχίας θα βρίσκονται σε πρώτο πλάνο, διευκολύνοντας την καθημερινότητα τους.

Από τη θέση μου ως Υπουργός Μεταφορών προώθησα έργα εκατομμυρίων ευρώ για ολόκληρη την επαρχία και σήμερα μπορώ να υλοποιήσω ακόμη περισσότερα.

Σας καλώ να στηρίξετε την υποψηφιότητα μου και μαζί να πορευθούμε στο μέλλον που αξίζει η Αμμόχωστος μας, μέσα από τη λειτουργία ενός Επαρχιακού Οργανισμού Αυτοδιοίκησης που θα υπηρετεί τους πολίτες του ευλαβικά και με συνέπεια, θα αναβαθμίζει την ποιότητα ζωής τους, θα δημιουργεί προοπτική και θα τους παρέχει τις ευκαιρίες που δικαιούνται, κάνοντας τους περήφανους!

Έμαθα να είμαι εδώ για τα απλά και τα δύσκολα και τώρα για την επαρχία μου διεκδικώ και υλοποιώ.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Έρχεται Πάσχα: Πότε πρέπει να παραγγείλουμε το κρέας – Πόσα θα πληρώσουμε τη σούβλα

«Έκρηξη» εργαζομένων στην Κυβέρνηση: Οι τομείς και οι υπάλληλοι που απασχολήθηκαν το πρώτο τρίμηνο του 2024

ΥΠΕΣ για μεταναστευτικό: «Το σχέδιο β’ θα ανακοινωθεί επίσημα όταν και εφόσον χρειαστεί»

Ένας τραυματίας από την κατάρρευση μέρους οροφής κτιρίου στη Λεμεσό - Η κατάσταση υγείας του

Φωτιά σε φορτηγό σχολής οδηγών: Τι κατέδειξαν οι επιστημονικές εξετάσεις για τα αίτια

Συγκλονίζει η Εριέττα Κούρκουλου: «Το μωρό που έχασα, ήταν κοριτσάκι, είχε σύνδρομο Turner»Ένταξη του Κοσόβου στο Συμβούλιο της Ευρώπης: Ανοίγει ο ασκός του Αιόλου - Ο ρόλος της Ντόρας Μπακογιάννη

Ένταξη του Κοσόβου στο Συμβούλιο της Ευρώπης: Ανοίγει ο ασκός του Αιόλου - Ο ρόλος της Ντόρας Μπακογιάννη

Με εισήγηση της Ντόρας Μπακογιάννη ως επικεφαλής της ελληνικής αντιπροσωπείας εγκρίθηκε κατά πλειοψηφία από την ολομέλεια της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης του Συμβουλίου της Ευρώπης, για το θέμα της ένταξης του Κοσόβου στο Συμβούλιο της Ευρώπης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top