ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Άσεμνη επίθεση εναντίον γυναίκας από γιατρό - Βγάζει πόρισμα ο ΠΙΣ - Οι ποινές που εξετάζονται

Άσεμνη επίθεση εναντίον γυναίκας από γιατρό - Βγάζει πόρισμα ο ΠΙΣ - Οι ποινές που εξετάζονται

Πόρισμα αναμένεται σύντομα για τον γιατρό ο οποίος καταδικάστηκε σε τέσσερις μήνες φυλάκιση για άσεμνη επίθεση εναντίον γυναίκας.

Μιλώντας στην εκπομπή «Πρωτοσέλιδο», ο Πρόεδρος της Επιτροπής Δεοντολογίας του ΠΙΣ, Δρ. Μιχάλης Αναστασιάδης ανέφερε ότι ο ΠΙΣ ζήτησε να του προσκομιστεί η τελική απόφαση με την επιβολή της ποινής του γιατρού, η οποία θα μελετηθεί στην αμέσως επομένη συνέδρια του συμβούλιου που θα γίνει την ερχόμενη βδομάδα.

«Ερευνών λειτουργός θα αναλάβει να συντάξει ένα πόρισμα. Με βάση αυτό το πόρισμα το συμβούλιο ιατρικού σώματος θα αποφασίσει την παραπομπή του στο πειθαρχικό συμβούλιο», επεσήμανε.

Το Πειθαρχικό Συμβούλιο μπορεί να επιβάλει επίπληξη μέχρι πρόστιμο και αφαίρεση της άδειας εξασκήσεως του επαγγέλματος για συγκεκριμένο διάστημα.

Δείτε όσα ανέφερε στο πιο κάτω απόσπασμα:

Υπενθυμίζεται ότι ο γιατρός καταδικάστηκε για αδίκημα που διαπράχθηκε τον Αύγουστο 2020, όταν η γυναίκα τον επισκέφθηκε για ιατρική εξέταση. Ο γιατρός άκουσε την ποινή του τη Δευτέρα (04/03), αφού στις 24 Ιανουαρίου, το Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας τον έκρινε ένοχο.

Επιπρόσθετα σημειώνεται ότι ο ίδιος γιατρός είχε καταδικαστεί και στο παρελθόν αλλά δεν είχε κοινοποιηθεί προς τον Ιατρικό Σύλλογο η απόφαση με αποτέλεσμα η εξέταση της υπόθεσης να γίνει καθυστερημένα.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:Συνεχίζονται οι εξελίξεις στη Μέση Ανατολή - «Το Ισραήλ αποφάσισε να επιτεθεί στο Ιράν»

Συνεχίζονται οι εξελίξεις στη Μέση Ανατολή - «Το Ισραήλ αποφάσισε να επιτεθεί στο Ιράν»

Στη μύτη των ποδιών του είναι ολόκληρος ο πλανήτης, καθώς το Ισραήλ αποφάσισε οτι θα ανταπαντήσει στο Ιράν, όπως δήλωσε ανώτατος κρατικός αξιωματούχος . Μια εκ νέου επίθεση στο Ιράν μετά την απάντηση του δεύτερου στο φονικό χτύπημα στο ιρανικό προξενείο στη Συρία,θα επιφέρει μεγάλες συνέπειες. Το ThemaOnline σας μεταφέρει τις εξελίξεις

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top