Καταρρέει το δίκτυο υδροδότησης του Δήμου Πάφου

Καταρρέει το δίκτυο υδροδότησης του Δήμου Πάφου

Στον αέρα μπορεί να τιναχθεί ολόκληρο το δίκτυο υδροδότησης του δήμου Πάφου εξαιτίας των πεπαλαιωμένων και απηρχαιωμένων αγωγών, οι οποίοι φαίνεται ότι έχουν συμπληρώσει και ξεπεράσει το όριο ζωής τους.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της «Φωνής», στην Υπηρεσία Υδατοπρομήθειας επικρατεί έντονος προβληματισμός για πιθανή μεγάλη βλάβη, η οποία δεν θα μπορεί να επιδιορθωθεί και θα κινδυνεύσει η πόλη μας να μείνει χωρίς νερό για ολόκληρες εβδομάδες.

 

Διαβάστε το θέμα στο Pafospress

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κυπριακό: Κινητικότητα χωρίς αυταπάτες και το στοίχημα της πενταμερούς του Φεβρουαρίου

Κυπριακό: Κινητικότητα χωρίς αυταπάτες και το στοίχημα της πενταμερούς του Φεβρουαρίου

Η επανεμφάνιση κινητικότητας στο Κυπριακό, έπειτα από επτά χρόνια παρατεταμένης στασιμότητας, δεν συνοδεύεται από θριαμβολογίες ούτε από υψηλές προσδοκίες. Οι δηλώσεις της προσωπικής απεσταλμένης του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ, Μαρίας Άνχελα Ολγκίν, αποτυπώνουν μια προσεκτικά σχεδιασμένη προσπάθεια επαναφοράς της διαδικασίας, με σαφή επίγνωση των ορίων και των κινδύνων που τη συνοδεύουν.

BEST OF TOTHEMAONLINE