ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Η CMC διαβεβαιώνει ότι θα ολοκληρώσει το τερματικό στο Βασιλικό

Η CMC διαβεβαιώνει ότι θα ολοκληρώσει το τερματικό στο Βασιλικό

Τη διαβεβαίωση προς την Κυπριακή Δημοκρατία ότι θα κινητοποιήσει όλους τους πόρους της τη δυναμικότητα της για ολοκλήρωση του Τερματικού Σταθμού Εισαγωγής Φυσικού Αερίου, στο Βασιλικό, «προς όφελος όλων των πολιτών της Κύπρου», εκφράζει η κοινοπραξία CPP -METRON Consortium Ltd, σε ανακοίνωση που εξέδωσε αργά το βράδυ της Παρασκευής.

Ταυτόχρονα, η CMC αναφέρει ότι συμφώνησε με τον Υπουργό Ενέργειας, Εμπορίου και Βιομηχανίας Γιώργο Παπαναστασίου, κατά τη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή ότι οι εργασίες για το έργο θα επαναρχίσουν το πρωί του Σαββάτου, 16 Μαρτίου 2024.

Σε σχέση με τη συνάντηση της Παρασκευής, η κοινοπραξία αναφέρει ότι υπήρξε συνάντηση μεταξύ του Υπουργού Ενέργειας και του Γενικού Διευθυντή της CPP, ο οποίος ήρθε ειδικά από την Κίνα στις 15 Μαρτίου του 2024 «με σκοπό την επίλυση θεμάτων που αφορούν το έργο του Τερματικού Σταθμού Εισαγωγής Φυσικού Αερίου, στο Βασιλικό».

«Ο Γενικός Διευθυντής της CPP, από την Κίνα, είναι ευγνώμων και ευχαριστημένος που ο Υπουργός ήταν έτοιμος να τον συναντήσει, δεδομένου ότι όλα τα αιτήματα για συναντήσεις με τη διοίκηση της ΕΤΥΦΑ είτε αγνοήθηκαν είτε απορρίφθηκαν», αναφέρει η CMC στην ανακοίνωση της.

Επιπλέον, η CMC αναφέρει ότι «είναι πολύ εντυπωσιασμένη από τη θετική προοπτική και την ενεργητική προσέγγιση του Υπουργού για την ολοκλήρωση αυτού του έργου με την CMC και τους συνεργάτες της".

Πηγή: KYΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Επίθεση Ιράν κατά Ισραήλ: Υπάρχει φόβος για την ασφάλεια στην Κύπρο; Απαντά ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος

Από πυροβόλο όπλο ρίχθηκαν οι πυροβολισμοί σε οικία στο Φρέναρος - Δεν υποψιάζεται κανένα ο 36χρονος

Ψάχνουν τα κλειστά κυκλώματα για την έκρηξη σε υπό ανακαίνιση ξενοδοχείο - Λαμβάνουν καταθέσεις από τους ιδιοκτήτες

Πόλος έλξης η Κύπρος αλλά…μειώθηκαν τα έσοδα από τον τουρισμό - Οι μεγαλύτερες αγορές και τα ποσά που ξόδεψαν

Έχεις φάρμακα που θες να πετάξεις; Θα μπορείς σε κάδους στα φαρμακεία - Ποια θα εξαιρούνταιLIVE: Συνεχίζονται οι εξελίξεις στη Μέση Ανατολή - Οι ΗΠΑ «δεν θα συμμετέχουν» σε αντεπίθεση κατά του Ιράν

LIVE: Συνεχίζονται οι εξελίξεις στη Μέση Ανατολή - Οι ΗΠΑ «δεν θα συμμετέχουν» σε αντεπίθεση κατά του Ιράν

Στη μύτη των ποδιών του είναι ολόκληρος ο πλανήτης, αναρωτώμενος αν το Ισραήλ θα επιτεθεί εκ νέου στο Ιράν μετά την απάντηση του δεύτερου στο φονικό χτύπημα στο ιρανικό προξενείο στη Συρία. Το ThemaOnline σας μεταφέρει τις εξελίξεις

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top