ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Γ. Γεάδη: «Έχουμε χρέος να μην γίνουμε η ντροπή των προγόνων μας»

Γ. Γεάδη: «Έχουμε χρέος να μην γίνουμε η ντροπή των προγόνων μας»

«Έχουμε χρέος να μην γίνουμε η ντροπή των προγόνων μας, έχουμε καθήκον να είμαστε η ελπίδα των παιδιών μας», δήλωσε ο εκπρόσωπος του ΕΛΑΜ Γεάδης Γεάδη, με την ευκαιρία της σημερινής επετείου της ελληνικής επανάστασης του 1821.

«Για του Χριστού την πίστη την Αγία και την ελευθερία της πατρίδας οι ήρωες του 1821 ανασήκωσαν το ανάστημά και απέσεισαν τον οθωμανικό ζυγό, υπενθυμίζοντας σε όλους ότι του Έλληνα ο τράχηλος ζυγό δεν υπομείνει», ανέφερε ο κ. Γεάδη, σε δήλωσή του μετά τη μαθητική παρέλαση μπροστά από το οίκημα της ελληνικής Πρεσβείας στη Λευκωσία.

Όπως είπε, με τη βοήθεια της υπερμάχου στρατηγού του γένους μας, της Παναγίας, οφείλουμε και εμείς σήμερα να αγωνιστούμε για να προστατέψουμε τη θρησκεία, την πατρίδα, τον λαό, τις μελλοντικές γενιές και εν γένει το έθνος μας από τον κίνδυνο της ισλαμοποίησης και της τουρκοποίησης.

«Έχουμε χρέος να μην γίνουμε η ντροπή των προγόνων μας, έχουμε καθήκον να είμαστε η ελπίδα των παιδιών μας», κατέληξε.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:Επίθεση Ιράν: Τα σενάρια για την αντίδραση του Ισραήλ - Υπέρ των αντιποίνων μετά τη συνεδρίαση του πολεμικού συμβουλίου

Επίθεση Ιράν: Τα σενάρια για την αντίδραση του Ισραήλ - Υπέρ των αντιποίνων μετά τη συνεδρίαση του πολεμικού συμβουλίου

Παγκόσμια ανησυχία για την κλιμάκωση της κρίσης στη Μέση Ανατολή. Η μεγάλη ιρανική επίθεση κατά του Ισραήλ αναχαιτίστηκε από τον «σιδερένιο θόλο», με τη συνδρομή αμερικανικών, βρετανικών και γαλλικών μαχητικών, καθώς και την αεράμυνα της Ιορδανίας, όμως τα βλέμματα στρέφονται τώρα στην αντίδραση του Τελ Αβίβ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top