Θα την δούμε στα περίπτερα! Αυτή είναι η καλλονή που κέρδισε τη φωτογράφιση για εξώφυλλο περιοδικού

Θα την δούμε στα περίπτερα! Αυτή είναι η καλλονή που κέρδισε τη φωτογράφιση για εξώφυλλο περιοδικού

Κέρδισε στο νήμα την Αθηνά Λοΐζου και μαζί και μια επαγγελματική φωτογράφιση για το εξώφυλλο του Beautiful People.

Απέσπασε πολύ θετικά σχόλια από τους τρείς κριτές με τον Νίκόλα Ιωαννίδη να της λέει: «Αυτό είναι εξώφυλλο, λαμπερή, όμορφη, απλή, λιτή, ελπίζω ότι θα σε δω στα περίπτερα.

Ο λόγος για την υποψήφια Star Κύπρος Μαρία Κώστα που με τη ψηλή της βαθμολογία στη δοκιμασία των καλλιστείων του Mega, κέρδισε με το σπαθί της μια μοναδική ευκαιρία και εμπειρία παράλληλα. Να φωτογραφηθεί για το εξώφυλλο του περιοδικού Beautiful People.

H ίδια εμφανώς ενθουσιασμένη, δήλωσε ότι ένιωσε μια Star και το ένιωσε τόσο πολύ, με το τελικό αποτέλεσμα να την δικαιώνει για τη σκληρή της δουλειά.

Αναμένουμε λοιπόν με αγωνία να τη δούμε σ’ ένα από τα επόμενα εξώφυλλα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Στόχος μας η Κύπρος να είναι και παραγωγός αμυντικών προϊόντων»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Στόχος μας η Κύπρος να είναι και παραγωγός αμυντικών προϊόντων»

«Ο στόχος μας είναι όπως η Κυπριακή Δημοκρατία να μην είναι μόνο καταναλωτής αλλά και παραγωγός αμυντικών προϊόντων», τόνισε, σήμερα, ο Πρόεδρος Νίκος Χριστοδουλίδης, στο πλαίσιο της επίσκεψής του στη Διεθνή Έκθεση Άμυνας και Ασφάλειας - DEFEA 2025, που πραγματοποιείται στην Αθήνα.