ΠΑΡΑ-THEMA

Η είδηση που προκάλεσε πανικό στο Sigma! Τρέχουν να προλάβουν οι ιθύνοντες

Η είδηση που προκάλεσε πανικό στο Sigma! Τρέχουν να προλάβουν οι ιθύνοντες

Σαν βόμβα έσκασε η είδηση ότι το Alpha Ελλάδος, ετοιμάζει την κάθοδό του στην Κύπρο, μέσω του Σωκράτη Χάσικου και της Αlfa Media. Kαι αν αυτό οι τηλεθεατές το βλέπουν με καλό μάτι, κάτι τέτοιο δεν συμβαίνει και στο Sigma που η είδηση και μόνο προκάλεσε τριγμούς.

Ο λόγος προφανέστατος! Αν το Αlpha Ελλάδος εντός των επόμενων μηνών, παίρνει το τηλεοπτικό προϊόν που παράγει και «κατεβαίνει» Κύπρο, αυτό σημαίνει ότι το κανάλι του Παρισινου μένει ουσιαστικά ξεκρέμαστο.

Ο Σωκράτης Χάσικος λοιπόν έρχεται να προσθέσει ένα ακόμη προϊόν στον δημοσιογραφικό του όμιλο, που αριθμεί την καθημερινή εφημερίδα Αλήθεια, τον ραδιοφωνικό σταθμό Δρόμος 100.5, το μοναδικό αθλητικό ραδιοσταθμό SuperΣΠΟΡ FM και την ενημερωτική ιστοσελίδα alfanews.com.cy» αναγκάζοντας, αν επιβεβαιωθούν τα δημοσιεύματα, το Sigma να ψάξει άμεσα σειρές και εκπομπές.

Μάλιστα πρόκειται για εκπομπές που δίνουν μεγάλη τηλεθέαση στο κανάλι για αυτό ήδη έχουν γίνει οι πρώτες συσκέψεις στο σταθμό, με τους ιθύνοντες να τρέχουν και να μην φτάνουν,  εκφράζοντας παράλληλα και την αισιοδοξία ότι ίσως τα χειρότερα να μην έρθουν τουλάχιστον πριν τελειώσει η τρέχον τηλεοπτική χρονιά.

Ωστόσο, όπως πληροφορούμαστε , άτομα του σταθμού ετοιμάζουν ταξίδι-αστραπή στην Ελλάδα, ώστε να εξασφαλίσουν τα δικαιώματα από άλλο τηλεοπτικό σταθμό, με τις επιλογές του όμως να είναι σαφώς περιορισμένες.

Δεν έφτανε αυτό,  τα κακά μαντάτα στο Sigma δεν έχουν τελειωμό, αφού και οι νέες σειρές που έχουν ξεκινήσει από την περασμένη βδομάδα, δεν δείχνουν να έχουν τη δυναμική να διεκδικήσουν ψηλά ποσοστά τηλεθέασης και περιορίζονται (οι περισσότερες) κάποιες φορές ακόμα και σε μονοψήφια.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Συνεχίζεται η διαμάχη στη Δρομολοξιά - «Χτύπησε τη σύζυγό μου» - «Όλα όσα ακούστηκαν δεν ευσταθούν στην πραγματικότητα»

Στην Αστυνομία για κατάθεση με τους γονείς του ο 10χρονος για τις ζημιές στο Δημοτικό Λιβαδιών - Ψάχνουν και άλλα πρόσωπα

Απεβίωσε Κύπριος κατάδικος των Φυλακών - Ποια η αιτία

«Μίλησε» η νεκροτομή του 30χρονου Ευτύχιου Χαρίτου – Τα ευρήματα

Δίκη για το Μάτι: Ασκήθηκε έφεση από την Εισαγγελία για την απόφαση

Eurovision 2024: Ξεπέρασε το 50% στην τηλεθέαση το ΡΙΚ - Το εντυπωσιακό ποσοστό την ώρα της ανακοίνωσης



Τατάρ: Απέρριψε πρόταση της Ολγκίν για τριμερή συνάντηση με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη

Τατάρ: Απέρριψε πρόταση της Ολγκίν για τριμερή συνάντηση με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη

Ο ηγέτης της τουρκοκυπριακής κοινότητας Ερσίν Τατάρ δήλωσε ότι η Ειδική Αντιπρόσωπος του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών (ΟΗΕ) για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ, πρότεινε σήμερα κατά τη διάρκεια της συνάντησής τους μια τριμερή συνάντηση με τον ίδιο και τον Πρόεδρο Νίκο Χριστοδουλίδη, αλλά η πρόταση αυτή απορρίφθηκε από τον ίδιο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top