Φρίκη στη Ζάκυνθο με μητέρα που κακοποιούσε τα ανήλικα παιδιά της, 12 και 9 ετών

Φρίκη στη Ζάκυνθο με μητέρα που κακοποιούσε τα ανήλικα παιδιά της, 12 και 9 ετών

Υπόθεση φρίκης εκτυλίσσεται στην Ζάκυνθο με τις Αρχές να περνούν χειροπέδες στη μητέρα δύο ανήλικων παιδιών έπειτα από καταγγελίες πως τα κακοποιούσε.

Η ιστορία ξεκίνησε να ξετυλίγεται πριν μερικές ημέρες όταν αυτοκόνησε ένας 49χρονος άνδρας στον Άγιο Δημήτριο. Ο άνδρας αυτοπυροβολήθηκε στο κεφάλι με κυνηγετικό όπλο και πριν προβεί στο απονενοημένο διάβημα άφησε σημειώματα.

Μερικές ημέρες μετά, τα παιδιά του 49χρονου, ηλικίας 12 και 9 ετών έφυγαν από το σπίτι που ζούσαν με την μητέρα τους ζητώντας βοήθεια από γειτόνισσα της οικογένειας.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του imerazante, η 49χρονη μητέρα κακοποιούσε τα ανήλικα παιδιά εδώ και 3 χρόνια και εκείνα αναζητούσαν τη σωτηρία τους.

Η γυναίκα στην οποία προσέφυγαν για βοήθεια ενημέρωσε την αστυνομία και άμεσα συνελήφθη η 49χρονη μητέρα. Τα παιδιά στη συνέχεια διακομίστηκαν στο νοσοκομείο της Ζακύνθου.

Μετά από εξέταση των ιατρών διαπιστώθηκαν σημάδια κακοποίησης στο σώμα των παιδιών.

Το Χαμόγελο του Παιδιού ανέλαβε την φροντίδα των δυο ανηλίκων με την μητέρα να αναμένεται να περάσει το κατώφλι του Εισαγγελέα.

Έρευνα για το περιστατικό κακοποίησης πραγματοποιεί το Α.Τ. Αλυκών.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Νέα προοπτική στο Κυπριακό, 52 χρόνια μετά την εισβολή - «Το status quo δεν μπορεί να είναι το μέλλον μας»

ΠτΔ: Νέα προοπτική στο Κυπριακό, 52 χρόνια μετά την εισβολή - «Το status quo δεν μπορεί να είναι το μέλλον μας»

Πενήντα δύο χρόνια συμπληρώνονται σήμερα από τη δεύτερη φάση της τουρκικής εισβολής στην Κύπρο, με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη να τονίζει ότι ο τερματισμός της κατοχής, η απελευθέρωση και η επανένωση της πατρίδας παραμένουν ύψιστη εθνική προτεραιότητα.

BEST OF TOTHEMAONLINE