ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στο Λουξεμβούργο ο ΥΠΕΞ για Συμβούλιο Εξ. Υποθέσεων και Φόρουμ ΕΕ - Κόλπου

Στο Λουξεμβούργο ο ΥΠΕΞ για Συμβούλιο Εξ. Υποθέσεων και Φόρουμ ΕΕ - Κόλπου

Στο Λουξεμβούργο μεταβαίνει σήμερα ο Υπουργός Εξωτερικών, Κωνσταντίνος Κόμπος, όπου θα συμμετάσχει αύριο Δευτέρα στο Συμβούλιο Εξωτερικών Υποθέσεων (ΣΕΥ) της ΕΕ, καθώς και στο Φόρουμ Υψηλού Επιπέδου ΕΕ – Συμβουλίου Συνεργασίας Κόλπου (ΣΚΚ). Παράλληλα, ο κ. Κόμπος θα έχει χωριστές συναντήσεις με αξιωματούχους των κρατών μελών του ΣΚΚ. 

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Υπουργείου Εξωτερικών, στο επίκεντρο των συζητήσεων στο ΣΕΥ θα βρίσκεται η κατάσταση στη Μέση Ανατολή και οι τελευταίες εξελίξεις στο Σουδάν. Θα διεξαχθεί, επίσης, κοινή Σύνοδος των Υπουργών Εξωτερικών και Άμυνας της ΕΕ, με θέμα συζήτησης τη συνεχιζόμενη ρωσική επιθετικότητα κατά της Ουκρανίας. 

Σημειώνεται ότι μετά το πέρας των εργασιών του Συμβουλίου, θα πραγματοποιηθεί το Φόρουμ Υψηλού Επιπέδου ΕΕ – Συμβουλίου Συνεργασίας Κόλπου (ΣΚΚ) για την Περιφερειακή Ασφάλεια και Συνεργασία, στο οποίο θα συμμετάσχουν ο Ύπατος Εκπρόσωπος της ΕΕ για θέματα Εξωτερικής Πολιτικής και Πολιτικής Ασφάλειας, Ζοζέπ Μπορέλ, οι Υπουργοί Εξωτερικών της ΕΕ, ο Γενικός Γραμματέας του Συμβουλίου ΣΣΚ, οι Υπουργοί Εξωτερικών των κρατών μελών του ΣΣΚ, καθώς και ο Ειδικός Αντιπρόσωπος της ΕΕ για τον Κόλπο.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Μοτοσικλέτες: Πόσα κοστίζει το ΜΟΤ και που γίνεται ο έλεγχος - Το πρόστιμο και όσα πρέπει να ξέρετε

Πότε θα γίνει η φετινή Πορεία Υπερηφάνειας - Αυξήθηκαν οι επιθέσεις εναντίων των ΛΟΑΤΙ ατόμων; - Όσα αναφέρει στο «Τ» ο Πρόεδρος της Accept ΛΟΑΤΙ

Στο «μικροσκόπιο» και πάλι οι Κεντρικές Φυλακές - Βρήκαν κινητό και κόλλες με ναρκωτικά σε κελί κρατούμενου

Πυρ ομαδόν κομμάτων κατά ΕΛΑΜ - Το μεταναστευτικό στη μάχη των εντυπώσεων

Silia Kapsis: Απάντησε στον πατέρα της που είπε ότι αναγκάστηκε να φύγει από τη ζωή της - «Ξέρω την αλήθεια»Πυρ ομαδόν κομμάτων κατά ΕΛΑΜ - Το μεταναστευτικό στη μάχη των εντυπώσεων

Πυρ ομαδόν κομμάτων κατά ΕΛΑΜ - Το μεταναστευτικό στη μάχη των εντυπώσεων

Ενώ πλησιάζουμε στις Ευρωεκλογές, τα κόμματα ρίχνονται με τα μούτρα στην τελική ευθεία, σε μία προσπάθεια να κερδίσουν όσες περισσότερες ψήφους, αλλά και τις εντυπώσεις. Γνωρίζοντας πολύ καλά μέσα από τις δημοσκοπήσεις τι θέλουν οι Κύπριοι ψηφοφόροι, θέτουν ως προτεραιότητα σε αυτή την εκλογική αναμέτρηση, το μεταναστευτικό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top