Το… μελίσσι του Σιζόπουλου

Το… μελίσσι του Σιζόπουλου

Είναι αλήθεια ότι το τελευταίο διάστημα στην ΕΔΕΚ πνέει αέρας αισιοδοξίας, ενόψει των εκλογών της 9ης Ιουνίου.

Αυτό φαίνεται μέσα από τις εκδηλώσεις για την παρουσίαση των υποψηφίων ευρωβουλευτών και μελών δημοτικών συμβουλίων, οι οποίες πραγματοποιούνται σε όλες τις πόλεις.

Η αισιοδοξία πηγάζει και από το γεγονός ότι το κόμμα των Σοσιαλιστών φαίνεται να έχει ξεπεράσει την παρατεταμένη εσωστρέφεια των προηγούμενων αρκετών μηνών μπαίνοντας στη μάχη των εκλογών με όρεξη, για να πετύχει το επιθυμητό αποτέλεσμα, της διατήρησης της έδρας στο ευρωκοινοβούλιο.

Σε πρόσφατη εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στην επαρχία Λάρνακας, ο Μαρίνος Σιζόπουλος, στην ομιλία του, έκανε λόγο για το μελίσσι που εγκαταστάθηκε έξω από το γραφείο του στην ΕΔΕΚ, λέγοντας με νόημα ότι... «είναι καλός οιωνός».

ΕΓ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στην τελική ευθεία «Κρόνος» και «Αφροδίτη» – Το χρονοδιάγραμμα για το πρώτο κυπριακό αέριο

Στην τελική ευθεία «Κρόνος» και «Αφροδίτη» – Το χρονοδιάγραμμα για το πρώτο κυπριακό αέριο

Η Κύπρος βρίσκεται στην τελική ευθεία για τη βιώσιμη και εμπορική αξιοποίηση των ενεργειακών πόρων της στην ΑΟΖ της, αναδεικνύοντας την Ανατολική Μεσόγειο σε έναν σημαντικό ενεργειακό κόμβο και συμβάλλοντας, παράλληλα, στις προσπάθειες της ΕΕ για ενίσχυση της ενεργειακής ασφάλειας μέσω της διαφοροποίησης πηγών και οδεύσεων, ανέφερε την Τρίτη ο Υπουργός Ενέργειας, Εμπορίου και Βιομηχανίας, Μιχάλης Δαμιανός, σε δηλώσεις του μετά το τέλος του Υπουργικού Συμβουλίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE