Το… μελίσσι του Σιζόπουλου

Το… μελίσσι του Σιζόπουλου

Είναι αλήθεια ότι το τελευταίο διάστημα στην ΕΔΕΚ πνέει αέρας αισιοδοξίας, ενόψει των εκλογών της 9ης Ιουνίου.

Αυτό φαίνεται μέσα από τις εκδηλώσεις για την παρουσίαση των υποψηφίων ευρωβουλευτών και μελών δημοτικών συμβουλίων, οι οποίες πραγματοποιούνται σε όλες τις πόλεις.

Η αισιοδοξία πηγάζει και από το γεγονός ότι το κόμμα των Σοσιαλιστών φαίνεται να έχει ξεπεράσει την παρατεταμένη εσωστρέφεια των προηγούμενων αρκετών μηνών μπαίνοντας στη μάχη των εκλογών με όρεξη, για να πετύχει το επιθυμητό αποτέλεσμα, της διατήρησης της έδρας στο ευρωκοινοβούλιο.

Σε πρόσφατη εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στην επαρχία Λάρνακας, ο Μαρίνος Σιζόπουλος, στην ομιλία του, έκανε λόγο για το μελίσσι που εγκαταστάθηκε έξω από το γραφείο του στην ΕΔΕΚ, λέγοντας με νόημα ότι... «είναι καλός οιωνός».

ΕΓ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τελεσίγραφο Τραμπ στους Ευρωπαίους: Αν πείτε όχι για τη Γροιλανδία θα το θυμόμαστε - Απέκλεισε τη χρήση βίας

Τελεσίγραφο Τραμπ στους Ευρωπαίους: Αν πείτε όχι για τη Γροιλανδία θα το θυμόμαστε - Απέκλεισε τη χρήση βίας

Ο Ντόναλντ Τραμπ δήλωσε πως δεν θα χρησιμοποιήσει στρατιωτική δύναμη για την κατάκτηση της Γροιλανδίας, αλλά ζήτησε οι ΗΠΑ να αποκτήσουν την ιδιοκτησία του νησιού της Αρκτικής που βρίσκεται υπό δανική κυριαρχία.

BEST OF TOTHEMAONLINE