ΕΛΛΑΔΑ

Λάρισα: Άνδρας μαχαίρωσε τον αδερφό του - Τραυμάτισε φίλο του και ένα βρέφος 10 μηνών

Λάρισα: Άνδρας μαχαίρωσε τον αδερφό του - Τραυμάτισε φίλο του και ένα βρέφος 10 μηνών

Προσωρινά κρατούμενος κρίθηκε χθες το μεσημέρι, μετά την απολογία του στον Ανακριτή ένας 41χρονος από τη Λάρισα σε βάρος του οποίου ασκήθηκε δίωξη -σύμφωνα με πληροφορίες της «Ελευθερίας»- για απόπειρα ανθρωποκτονίας κατά συρροή, ενδοοικογενειακή επικίνδυνη σωματική βλάβη, οπλοφορία και οπλοχρησία κατ’ εξακολούθηση.

Ο 41χρονος, σε «κατάσταση αμόκ» – σύμφωνα με μαρτυρίες- λίγο μετά τις 8 το βράδυ της Μεγάλης Παρασκευής 3 Μαΐου, ενώ βρισκόταν στο σπίτι του στο κέντρο της Λάρισας απαιτώντας από όλους να φύγουν από το διαμέρισμα, βγήκε από το δωμάτιό του και κρατώντας ένα μαχαίρι κινήθηκε προς τον 43χρονο φίλο του αδελφού του που τους επισκέφθηκε, προκειμένου να πάνε όλοι μαζί στον Επιτάφιο.

Ο 39χρονος αδελφός του 41χρονου, αντιλαμβανόμενος τον κίνδυνο, προσπάθησε να ακινητοποιήσει τον αδελφό του, με τον πατέρα των δύο αδελφών να παρεμβαίνει και να τους χωρίζει. Στο μεταξύ, ο 43χρονος, έχοντας στην αγκαλιά του το αγοράκι και παιδί της συντρόφου του 39χρονου, βγήκε στον δρόμο καλώντας σε βοήθεια, ενώ καταφθάνοντας αστυνομικοί στο διαμέρισμα βρήκαν τον 41χρονο στο κρεβάτι κρατώντας το μαχαίρι, το οποίο και τους το παρέδωσε.

Ο 39χρονος, όπως και ο 43χρονος φίλος του μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο για την παροχή πρώτων βοηθειών, καθώς στην προσπάθειά τους ο ένας να τον αφοπλίσει και ο άλλος να τον αποφύγει τραυματίστηκαν ελαφρά. Όπως, επίσης, μια αμυχή στον δεξιό βραχίονα έφερε και το 10 μηνών μωρό, όπως διαπιστώθηκε κατά την εξέταση από τους γιατρούς.

Στους δύο φίλους, αλλά και στο αγορακι παρασχέθηκαν πρώτες βοήθειες, αλλά για κανέναν τους δεν απαιτήθηκε νοσηλεία.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:

• Εργατικό ατύχημα στη Λεμεσό: Παραμένει κρίσιμα ο 23χρονος – Μεταφέρθηκε ξημερώματα στο ΓΝ Λευκωσίας

• «Έσβησε» κατάδικος των Κεντρικών Φυλακών - Εν αναμονή της νεκροτομής επί της σορού του

• Παραλίες: Ξεκίνησε το μάζεμα πετσετών από τα κρεβατάκια – Έτσι θα λειτουργεί το νέο μέτρο – «Μας αντιγράφουν και οι τουρίστες»

• Ταξιδιωτικό «χάος»: «Απανωτές» καταγγελίες κατά αεροπορικών - Επιβάτες ταξιδεύουν μέχρι και με αεροπλάνα διαφορετικών εταιρειών

• Η τοποθέτηση της Αστυνομίας για την έρευνα με το έργο τερματικού εισαγωγών υγροποιημένου φυσικού αερίου

• Ανείπωτη θλίψη - «Έφυγε» η μικρή Έλενα Νικολάου - Η συγκινητική παράκληση της οικογένειας

• Συγκινεί η Ιλάειρα Ζήση: Η φωτογραφία της κόρης της και το μήνυμα όλο νόημα



Ανοίγει νέο κεφάλαιο στον ΔΗΣΥ - Οι θητείες αξιωματούχων και το καταστατικό

Ανοίγει νέο κεφάλαιο στον ΔΗΣΥ - Οι θητείες αξιωματούχων και το καταστατικό

Σε νέες περιπέτειες ενδέχεται να εισέλθει ο ΔΗΣΥ, αυτή τη φορά για το θέμα των θητειών αξιωματούχων στο κόμμα. Σύμφωνα με τις πρόνοιες του καταστατικού, το οποίο τροποποιήθηκε στις 29 Απριλίου 2023, μέλος του κόμματος που κατέχει κάποιο εκ των αξιωμάτων του Βουλευτή, Ευρωβουλευτή, Δήμαρχου, Δημοτικού Συμβούλου, Σχολικού Εφόρου, Προέδρου ή Μέλους Κοινοτικού Συμβουλίου, δικαιούται να διεκδικήσει επανεκλογή στο ίδιο αξίωμα, μόνο αν κατά τη λήξη της τρέχουσας θητείας του, δεν συμπληρώσει τρεις θητείες σε αυτό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top