ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΚΕΔΙΠΕΣ: Σχέδιο εξόφλησης μη εξυπηρετούμενων δανείων με εξασφάλιση πρώτη κατοικία αγοραίας αξίας μέχρι €350.000

ΚΕΔΙΠΕΣ: Σχέδιο εξόφλησης μη εξυπηρετούμενων δανείων με εξασφάλιση πρώτη κατοικία αγοραίας αξίας μέχρι €350.000

Σημαντικό ενδιαφέρον καταγράφεται μεταξύ των δικαιούχων δανειοληπτών για το νέο σχέδιο που εξήγγειλε η ΚΕΔΙΠΕΣ σε συνεργασία με τη διαχειρίστρια εταιρεία του χαρτοφυλακίου της, doValue Cyprus.

Υπενθυμίζεται ότι το σχέδιο προσφέρει την επιλογή πλήρους εξόφλησης του ενυπόθηκου στεγαστικού δανείου, με την καταβολή μέρους του οφειλόμενου ποσού. Ειδικότερα, το σχέδιο αφορά δανειολήπτες οι οποίοι διατηρούν δάνειο στην ΚΕΔΙΠΕΣ με εξασφάλιση πρώτη κατοικία με αγοραία αξία μέχρι €350.000, το οποίο ήταν μη εξυπηρετούμενο κατά τις 31/12/2023 και παραμένει μη εξυπηρετούμενο.

Με βάση τις πρόνοιες του νέου σχεδίου, οι επιλέξιμοι δανειολήπτες μπορούν να εξοφλήσουν πλήρως τις δανειακές τους υποχρεώσεις με καταβολή ενός ποσού που θα υπολογίζεται με σημαντική ποσοστιαία έκπτωση επί της αγοραίας αξίας της ενυπόθηκης κατοικίας.

Η διαδικασία βρίσκεται σε εξέλιξη, με τους λειτουργούς της doValue Cyprus να βρίσκονται σε επικοινωνία με όσους δανειολήπτες αφορά η προτεινόμενη ρύθμιση, παρέχοντας ενημέρωση για τις λεπτομέρειες του σχεδίου και την προτεινόμενη πρόταση διακανονισμού της κάθε περίπτωσης. Η διαδικασία διευθέτησης είναι απλή και δίνεται άμεση έγκριση, εφόσον οι δανειολήπτες πληρούν τα κριτήρια του σχεδίου και υπάρχει η ανάλογη ανταπόκριση.

Παράλληλα με το νέο σχέδιο, η doValue συνεχίζει να παρέχει εξειδικευμένες λύσεις και προτάσεις σε όλους τους δανειολήπτες, προτρέποντάς τους να επικοινωνούν με το τηλεφωνικό κέντρο της εταιρείας για εξεύρεση μίας κοινά αποδεκτής λύσης.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν απευθείας με τη doValue Cyprus στα πιο κάτω τηλέφωνα:

· Λευκωσία: 22 696766

· Λεμεσός: 22 696902

· Λάρνακα & Αμμόχωστος: 22 696858

· Πάφος: 22 696670.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τέλος στη συνεργασία Κράτους με ΚΙΤΙΟΝ για μαρίνα-λιμάνι Λάρνακας

Τροχαίο στη Λάρνακα: Ένα πρόσωπο στο νοσοκομείο – Δείτε βίντεο

«Φωτοβολταϊκά για όλους»: Κάποιες εταιρείες δεν παρέχουν την εγγύηση των εφτά χρόνων λέει ο Σύνδεσμος Καταναλωτών

Μονή Αββακούμ: Απαντούν οι δικηγόροι των μοναχών στον Αρχιεπίσκοπο – Τα 20 σημεία για το καταστατικό της Εκκλησίας

Ληστές σκότωσαν γνωστό 38χρονο ηθοποιό - Συγκλονισμός στα διεθνή ΜΜΕΠώς θα εκλέξουν οι ψηφοφόροι - Ο φόβος της αποχής για τα πολιτικά κόμματα

Πώς θα εκλέξουν οι ψηφοφόροι - Ο φόβος της αποχής για τα πολιτικά κόμματα

Ενώ διανύουμε τα τελευταία λίγα μέτρα πριν από τις εκλογές της 9ης Ιουνίου, στα κομματικά επιτελεία αιωρείται ένας μεγάλος προβληματισμός για τις επιλογές τις οποίες θα κάνουν οι ψηφοφόροι, στην κάλπη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top