Εκτέλεση έργων στην Πάφο - Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις

Εκτέλεση έργων στην Πάφο - Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις

Αρχίζει την Τετάρτη η εκτέλεση κατασκευαστικών εργασιών στο πλαίσιο του έργου "Δημιουργία του Κέντρου Ιστορικής Τεκμηρίωσης Πόλεως Πάφου και διαμόρφωση του περιβάλλοντος χώρου", σύμφωνα με ανακοίνωση του Δήμου Πάφου.

Όπως αναφέρεται, οι εργασίες αφορούν τη συντήρηση και αποκατάσταση του κτηρίου του παλαιού Κεντρικού Αστυνομικού Σταθμού. Από τις εργασίες θα επηρεαστεί τμήμα της λωρίδας ανόδου της Λεωφόρου Γεωργίου Γρίβα-Διγενή, από τα φώτα τροχαίας στην Πλατεία Κέννεντυ μέχρι τη συμβολή της με την οδό Γρηγόρη Αυξεντίου.

Συγκεκριμένα, αναφέρεται, για περίοδο τριών μηνών και μέχρι τα μέσα Σεπτεμβρίου του 2024 θα εκτελούνται εργασίες συντήρησης και αποκατάστασης στο εν λόγω κτήριο.

Τα οχήματα που πρέπει να κινηθούν από την οδό Γλάδστωνος προς τη Λεωφόρο Γ. Γρίβα - Διγενή θα κατευθύνονται μέσω των οδών Ευαγόρα Παλληκαρίδη, Χαράλαμπου Μούσκου και Γρηγόρη Αυξεντίου προς τον προορισμό τους, σημειώνεται.

Επισημαίνεται ακόμη πως τα οχήματα που θα κινούνται από τη Λεωφόρο Ευαγόρα Παλληκαρίδη προς τη Λεωφόρο Γ. Γρίβα - Διγενή, θα κατευθύνονται μέσω της οδού Ιωάννη Αγρότη και στη συνέχεια μέσω της οδού 25ης Μαρτίου θα καταλήγουν στον προορισμό τους.

Για τα οχήματα που θα κινούνται από την οδό Γρηγόρη Αυξεντίου, θα επιτρέπεται κανονικά η στροφή δεξιά προς τη Λεωφόρο Γ. Γρίβα Διγενή.

Ο Δήμος Πάφου αναφέρει ότι "προσβλέπει" στην κατανόηση των επηρεαζομένων για την οποιανδήποτε ταλαιπωρία που είναι πιθανό να προκληθεί.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ο Αβέρωφ στο ThemaOnline: «Η Κύπρος χρειάζεται στιβαρές παρατάξεις και πολιτικούς χωρίς λαϊκισμό»- Ο ΠτΔ, η Αννίτα και ο ΔΗΣΥ

Ο Αβέρωφ στο ThemaOnline: «Η Κύπρος χρειάζεται στιβαρές παρατάξεις και πολιτικούς χωρίς λαϊκισμό»- Ο ΠτΔ, η Αννίτα και ο ΔΗΣΥ

Στη συνέντευξή του στο ThemaOnline και τον Τάσο Θεοδώρου, ο πρώην πρόεδρος του ΔΗΣΥ, Αβέρωφ Νεοφύτου, μιλά ανοιχτά για την επόμενη μέρα στην πολιτική, το μέλλον της παράταξης, τις εκλογές του 2026 και του 2028, τη διακυβέρνηση Χριστοδουλίδη, το Κυπριακό, αλλά και τα νέα πολιτικά φαινόμενα που ταράζουν τα νερά.

BEST OF TOTHEMAONLINE