Έπεσε νερό στο πληκτρολόγιό σας; Τι πρέπει να κάνετε

Έπεσε νερό στο πληκτρολόγιό σας; Τι πρέπει να κάνετε

Μπορεί να συμβεί στον καθένα. Η βλάβη μπορεί να είναι μεγάλη ή μικρή εξαρτάται από το υγρό που έπεσε, πόσο έπεσε, που, αλλά και πόσο τυχεροί είμαστε.

Αν σας πέσει λοιπόν νερό τα πράγματα είναι απλά.

Πρώτον: Αποσυνδέστε το αν είναι ενσύρματο ή βγάλτε τις μπαταρίες αν είναι ασύρματο,

Δεύτερον: Γυρίστε το ανάποδα για να μην διεισδύσει το νερό,

Τρίτον: Προσπαθήστε να το ''λύσετε'' (όσο γίνεται) και στη συνέχεια προσεκτικά με ένα πιστολάκι φυσήξτε το.

Αν όταν το επανασυνδέσετε δεν λειτουργεί τότε ίσως πρέπει να το πάτε σε κάποιο service ή να αγοράσετε ένα άλλο.

Σε περίπτωση που έχετε laptop δυστυχώς τα πράγματα είναι πιο πολύπλοκα, καθώς το πληκτρολόγιο αποσυνδέεται αρκετά πιο δύσκολα.



 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Γεραπετρίτης: Αταλάντευτη στήριξη στην επανένωση της Κύπρου στη βάση μιας δίκαιης και βιώσιμης λύσης

Γεραπετρίτης: Αταλάντευτη στήριξη στην επανένωση της Κύπρου στη βάση μιας δίκαιης και βιώσιμης λύσης

Τηλεφωνική επικοινωνία με τον υπουργό Εξωτερικών της Κυπριακής Δημοκρατίας Κωνσταντίνο Κόμπο είχε σήμερα ο υπουργός Εξωτερικών Γιώργος Γεραπετρίτης, στο πλαίσιο της στενής και διαρκούς συνεργασίας μεταξύ Ελλάδας και Κύπρου.

BEST OF TOTHEMAONLINE