Μέριλιν Μονρόε: Μισή ώρα πριν τραγουδήσει «Happy Birthday» στον Κένεντι, έκανε σεξ με τον αδερφό του Μπόμπι

Μέριλιν Μονρόε: Μισή ώρα πριν τραγουδήσει «Happy Birthday» στον Κένεντι, έκανε σεξ με τον αδερφό του Μπόμπι

H Mέριλιν Μονρόε έκανε σεξ με τον Μπόμπι Κένεντι, 30 λεπτά προτού τραγουδήσει το περίφημο «Happy Birthday» στον τότε πρόεδρο των ΗΠΑ, Τζον Φιτζέραλντ Κένεντι τον Μάιο του 1962.

Οι πικάντικες λεπτομέρειες για την ερωτική ζωή της σταρ, βλέπουν το φως της δημοσιότητας στο νέο βιβλίο της Μορίν Κάλαχαν, υπό τον τίτλο: «Οι Κένεντι και οι γυναίκες που κατέστρεψαν». Η Κάλαχαν, που εκτός από συγγραφέας είναι και αρθρογράφος της βρετανικής εφημερίδας «DailyMail» αποκαλύπτει τις παράλληλες ερωτικές σχέσεις της Μέριλιν με τα αδέρφια Κένεντι. Ο λόγος για τον πρώην πρόεδρο των ΗΠΑ, Τζον και τον Μπόμπι Κένεντι.

Διαβάστε την συνέχεια στο LifeNewsCy

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Αχτίδα αισιοδοξίας μετά τη συνάντηση Χριστοδουλίδη-Ολγκίν - Το βλέμμα στα επόμενα βήματα

Κυπριακό: Αχτίδα αισιοδοξίας μετά τη συνάντηση Χριστοδουλίδη-Ολγκίν - Το βλέμμα στα επόμενα βήματα

Σε μια κρίσιμη περίοδο για τις προσπάθειες επανεκκίνησης των συνομιλιών στο Κυπριακό, πραγματοποιήθηκε χθες η συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, με την προσωπική απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, Μαρία Άνχελα Ολγκίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE