Ανταλλάζουν πυρά Κυβέρνηση - ΔΗΣΥ: «Ο λαϊκισμός Κουλλά ξεπερνά κάθε προηγούμενο»

Ανταλλάζουν πυρά Κυβέρνηση - ΔΗΣΥ: «Ο λαϊκισμός Κουλλά ξεπερνά κάθε προηγούμενο»

Γραπτή απάντηση εξέδωσε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης απαντώντας στον Εκπρόσωπο Τύπου του ΔΗΣΥ.

Αυτούσια η δήλωση:  

Ο λαϊκισμός του εκπροσώπου Τύπου του ΔΗΣΥ ξεπερνά κάθε προηγούμενο.
 
Συνεχίζει ο κ. Κουλλάς να εγκαλεί την Κυβέρνηση, η οποία για πρώτη φορά στην Ιστορία της Κυπριακής Δημοκρατίας ρύθμισε με νομοθεσία το θέμα των συμβούλων, διασφαλίζοντας επιτέλους τη διαφάνεια γύρω από αυτό το θέμα.
 
Αναμένουμε από τον κ. Κουλλά και όποιον άλλο ενδιαφερόμενο να αποταθεί στη Βουλή και την Ελεγκτική Υπηρεσία για να επιβεβαιώσει κατά πόσον η Κυβέρνηση έχει καταθέσει πλήρη κατάλογο με όλα τα στοιχεία των συμβούλων-συνεργατών. Εμείς δεν έχουμε να κρύψουμε οτιδήποτε.
 
Τέλος, μπορεί η ηγεσία του ΔΗΣΥ να αποταθεί στην αρμόδια Επίτροπο.
 
Σημειώνεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον η αποφυγή οποιασδήποτε αναφοράς στην ανυπαρξία ανάλογης ρύθμισης για τους κοινοβουλευτικούς συνεργάτες επειδή προφανώς δεν υπάρχει η αντίστοιχη βούληση ούτε η παραμικρή πολιτική ευαισθησία. Η διαφάνεια δεν μπορεί να είναι επιλεκτική ούτε ετεροχρονισμένη.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Τα είπαν από κοντά ΠτΔ και Ερντογάν – Τι συζήτησαν οι δύο άνδρες – Δείτε φωτογραφίες

Τα είπαν από κοντά ΠτΔ και Ερντογάν – Τι συζήτησαν οι δύο άνδρες – Δείτε φωτογραφίες

Άρπαξε την ευκαιρία ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης και χαιρέτησε τον Πρόεδρο της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

BEST OF TOTHEMAONLINE