Χασισοφυτεία -μαμούθ εντοπίστηκε στην Κρήτη - Πετούσαν γλάστρες στους αστυνομικούς για να τους αποτρέψουν

Χασισοφυτεία -μαμούθ εντοπίστηκε στην Κρήτη - Πετούσαν γλάστρες στους αστυνομικούς για να τους αποτρέψουν

Χασισοφυτεία περίπου 2000 δέντρων, εντοπίστηκε ύστερα από τεράστια επιχείρηση, με τη συμμετοχή περίπου 150 αστυνομικών από 3 νομούς της Κρήτης (Ηράκλειο - Ρέθυμνο και Χανιά).

Παράλληλα, επιχειρήσεις έγιναν σε περιοχές του Μυλοποτάμου κυρίως σε Λιβάδια και Πέραμα, όπου βρέθηκαν επίσης μικρότερες διάσπαρτες χασισοφυτείες κι έγιναν συλλήψεις. Να σημειωθεί ότι όλες οι υποθέσεις συνδέονται με την κύρια φυτεία στον Κουρνά.

Οι πληροφορίες του Cretalive αναφέρουν ότι στα Λιβάδια πετούσαν... γλάστρες από τα μπαλκόνια, στη θέα των αστυνομικών δυνάμεων!

Ήδη, έχουν γίνει τουλάχιστον τέσσερις συλλήψεις και συγκεκριμένα ενός άνδρα αλβανικής υπηκοότητας που πιάστηκε μέσα στη φυτεία του Κουρνά και τριών Κρητικών, από τα Λιβάδια και το Πέραμα Μυλοπόταμου, ενώ αναζητούνται κι άλλα άτομα ως εμπλεκόμενα.

Πηγή: skai.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Δεν υποβαθμίζω τις δηλώσεις Φιντάν

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Δεν υποβαθμίζω τις δηλώσεις Φιντάν

Σε μια περίοδο που αμφισβητείται ο Καταστατικός Χάρτης των ΗΕ και το διεθνές δίκαιο, ο ΓΓ των ΗΕ δεν θα αναλάμβανε οποιαδήποτε πρωτοβουλία που να ξεφεύγει του πλαισίου του Χάρτη, είπε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, προσθέτοντας πως τα ΗΕ κινούνται προς μια συγκεκριμένη κατεύθυνση την οποία έχει δώσει ο ίδιος ο ΓΓ των ΗΕ.