Πτώμα στο Γραμμικό: Ολοκληρώθηκε η νεκροτομή στη σορό του Ε/κ άνδρα

Πτώμα στο Γραμμικό: Ολοκληρώθηκε η νεκροτομή στη σορό του Ε/κ άνδρα

Ολοκληρώθηκε το πρωί της Τρίτης (2/7) η νεκροτομή επί της σορού του Ελληνοκύπριου που είχε εντοπιστεί στο Γραμμικό πάρκο το βράδυ της Κυριακής (30/6).

Όπως πληροφορούμαστε, την νεκροτομή δεν έριξε φως στα αίτια ενώ λήφθηκαν δείγματα τα οποία θα σταλούν για επιστημονικές εξετάσεις.

Σημειώνεται ότι την νεκροτομή διενήργησε ο ιατροδικαστής, Νικόλας Χαραλάμπους.

*Φωτογραφία αρχείου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Προανήγγειλε αξιοποίηση φυσικού αερίου εντός 2027 - Προτεραιότητα για προσέλκυση επενδύσεων από Ινδία, ΗΠΑ και Καζακστάν

ΠτΔ: Προανήγγειλε αξιοποίηση φυσικού αερίου εντός 2027 - Προτεραιότητα για προσέλκυση επενδύσεων από Ινδία, ΗΠΑ και Καζακστάν

Στο ενεργειακό κόστος ως βασική πρόκληση για την Κυβέρνηση, στις προσπάθειες αξιοποίησης του φυσικού αερίου, καθώς και στις διεθνείς επαφές για προώθηση της Κύπρου ως επενδυτικού προορισμού, αναφέρθηκε τη Μ.Τετάρτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, στο πλαίσιο συζήτησης στρογγυλής τραπέζης με εκπροσώπους του επιχειρηματικού κόσμου στο 16ο Nicosia Economic Congress, σημειώνοντας ότι θα γίνουν συζητήσεις με την ΕΝΙ και την TOTAL ούτως ώστε πριν το τέλος Απριλίου να υπάρξει συμφωνία για αξιοποίηση του κυπριακού φυσικού αερίου εντός του 2027.

BEST OF TOTHEMAONLINE