Τραγωδία στη Λάρνακα: Νεαρή εντοπίστηκε και ανασύρθηκε νεκρή από τη θάλασσα

Τραγωδία στη Λάρνακα: Νεαρή εντοπίστηκε και ανασύρθηκε νεκρή από τη θάλασσα

Σήμερα 03 Ιουλίου 2024, το ΚΣΕΔ Λάρνακας ανταποκρίθηκε σε 2 περιστατικά που αφορούσαν λουόμενους σε κίνδυνο. Συγκεκριμένα:

Στις 16:15, λήφθηκε πληροφορία που αφορούσε σε νεαρή λουόμενη σε κίνδυνο, στη θαλάσσια περιοχή κόλπου Λάρνακας. Το ΚΣΕΔ, κινητοποίησε άμεσα ταχύπλοο της ναυαγοσωστικής μονάδας της Επαρχιακής Διοίκησης Λάρνακας, ταχύπλοο της Λιμενικής και Ναυτικής Αστυνομίας, ασθενοφόρο της Υπηρεσίας Ασθενοφόρων του ΟΚΥΠΥ, καθώς και πεζό περίπολο της ΑΔΕ Λάρνακας.

Η νεαρή εντοπίστηκε και ανασύρθηκε αναίσθητη από τα πληρώματα των διασωστικών σκαφών, τα οποία την παραδώσουν στο ασθενοφόρο που είχε κληθεί στην ακτή. Η νεαρή παραδόθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας, όπου δυστυχώς διαπιστώθηκε ο θάνατος της.

Σε δεύτερο περιστατικό στις 18:45, λήφθηκε πληροφορία που αφορούσε σε λουόμενο, στη θαλάσσια περιοχή Ladies Mile στη Λεμεσό, ο οποίος παρασυρόταν από τα ισχυρά ρεύματα στην περιοχή, ενώ εκτελούσε κωπηλατοσανίδα, ζητώντας βοήθεια. Το ΚΣΕΔ κινητοποίησε άμεσα ταχύπλοο της Λιμενικής και Ναυτικής Αστυνομίας, το οποίο έσπευσε στην περιοχή όπου εντόπισε και ανέσυρε με ασφάλεια το εν λόγω άτομο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Δεν καθορίστηκε νέα συνάντηση με Τατάρ - «Δεν ήταν η έκβαση που ανέμενα. Η προσέγγιση του σιγά σιγά δεν λειτουργεί για το Κυπριακό»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Δεν καθορίστηκε νέα συνάντηση με Τατάρ - «Δεν ήταν η έκβαση που ανέμενα. Η προσέγγιση του σιγά σιγά δεν λειτουργεί για το Κυπριακό»

Συμφωνία για τα θέματα αποκατάστασης κοιμητηρίων και κάποια πρόοδος για τα θέματα περιβάλλοντος επιτεύχθηκαν κατά τη σημερινή συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Νίκου Χριστοδουλίδη και του Τουρκοκύπριου ηγέτη κ. Ερσίν Τατάρ, με τον κ. Τατάρ, ωστόσο, να αρνείται να προχωρήσει σε θέματα που αφορούν τα οδοφράγματα.

BEST OF TOTHEMAONLINE