ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Λεμεσός: Υπόθεση βγαλμένη από σενάριο ταινίας αστυνομικής δράσης με διάρρηξη, ξύλο και ναρκωτικά - Δείτε τι έγινε!

Λεμεσός: Υπόθεση βγαλμένη από σενάριο ταινίας αστυνομικής δράσης με διάρρηξη, ξύλο και ναρκωτικά - Δείτε τι έγινε!

Υπόθεση βγαλμένη από σενάριο ταινίας αστυνομικής δράσης διαδραματίστηκε την Πέμπτη 1/10 στην Λεμεσό.

Όπως αναφέρει η Αστυνομία: «H κινητοποίηση πολιτών και αστυνομικού, που βρισκόταν εκτός καθήκοντος, καθώς και οι άμεση κινητοποίηση της Αστυνομίας, οδήγησαν στην αυτόφωρη σύλληψη επίδοξου διαρρήκτη.

Γύρω στις 11.15μ.μ. χθες, λοχίας της Αστυνομίας, που βρισκόταν εκτός καθήκοντος, ενημερώθηκε από φιλικό του πρόσωπο, ότι σε διαμέρισμα πολυκατοικίας στη Λεμεσό, διαπράχθηκε διάρρηξη και ότι πιθανόν ο δράστης να βρίσκεται ακόμα εντός του διαμερίσματος.

Αμέσως ο λοχίας, ενημέρωσε την Αστυνομία και μετέβη στην εν λόγω πολυκατοικία, μαζί με περιπολικά της Αστυνομίας.

Κατά την διάρκεια της έρευνας που ακολούθησε και ενώ ο λοχίας βρισκόταν στον τέταρτο όροφο της πολυκατοικίας και συνομιλούσε με ένοικο διαμερίσματος, άγνωστος άνδρας, που είχε το πρόσωπό του καλυμμένο με κουκούλα, προσπάθησε να διαφύγει. Στην προσπάθειά του αυτή, έσπρωξε τον λοχία, ο οποίος χρησιμοποιώντας ανάλογη βία κατάφερε να τον ακινητοποιήσει και να τον συλλάβει.

Όπως διαπιστώθηκε, πρόκειται για 40χρονο κάτοικο Λεμεσού, στην κατοχή του οποίου εντοπίστηκαν μετά από έρευνα ποσότητα ξηρής φυτικής ύλης, κάνναβης, ποσότητα άσπρης κρυσταλλικής ουσίας και ένας σουγιάς, με λεπίδα μήκους 7,5 εκατοστών. Στην κατοχή του εντοπίστηκαν επίσης τρία μανικετόκουμπα και ένας χρυσός αναπτήρας, τα οποία όπως διαπιστώθηκε κλάπηκαν από διαμέρισμα, στην εν λόγω πολυκατοικία.

Κατά τη διάρκεια των εξετάσεων, ένοικος της πολυκατοικίας, εντόπισε στο μπαλκόνι του διαμερίσματός του, μια τσάντα η οποία περιείχε διάφορα διαρρηκτικά εργαλεία, μια ηλεκτρονική ταμπλέτα, τέσσερα κινητά τηλέφωνα, μια φωτογραφική μηχανή, ένα κλειδί αυτοκινήτου και ένα εργαλείο κοπής πούρων. Εντός της τσάντας, εντοπίστηκαν επίσης ποσότητα κάνναβης, βάρους 11,5 γραμμαρίων περίπου, ποσότητα κρυσταλλικής ουσίας, βάρους 5,2 γραμμαρίων περίπου και ποσότητα άγνωστης σκόνης, μπεζ χρώματος, βάρους 10 γραμμαρίων περίπου.

Το ΤΑΕ Λεμεσού και η ΥΚΑΝ (Επαρχιακό Κλιμάκιο Λεμεσού) διερευνούν την υπόθεση».

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πέρασαν χειροπέδες σε δεσμοφύλακα: Τον έπιασαν με τις πιτζάμες του ενώ έφερε κουκούλα και γάντια

Ετοιμάζουν βαλίτσες οι Κύπριοι: Οι προορισμοί που επέλεξαν για ταξίδι το Πάσχα - Τι ισχύει με τις τιμές

Καταγγελία για απαγωγή και κακοποίηση Σύρου - «Η αστυνομία δεν ενήργησε άμεσα» - Δείτε φωτογραφίες

Δίκη στο Μάτι: Συγκλονίζει ο Άρης Χερουβείμ που έχασε μάνα, αδερφή και δίδυμες ανιψιές στη φωτιά

Μονή Αββακούμ: Σε προχωρημένο στάδιο οι εξετάσεις της Αστυνομίας

Πασχαλινό τραπέζι: «Καίει» το κρέας τις τσέπες των καταναλωτών – Πιο φθηνά από πέρσι τα αυγά και τα λαχανικά – Δείτε πίνακες



Σύγκρουση Γενικού Εισαγγελέα - Γενικού Ελεγκτή - Η επόμενη μέρα

Σύγκρουση Γενικού Εισαγγελέα - Γενικού Ελεγκτή - Η επόμενη μέρα

Ενώπιον μιας πρωτοφανούς σύγκρουσης θεσμών βρίσκεται η κυπριακή κοινωνία η οποία παρακολουθεί με μεγάλο ενδιαφέρον για το ποιο θα είναι το αποτέλεσμα της δικαστικής διαμάχης μεταξύ του Γενικού Εισαγγελέα Γιώργου Σαββίδη και του Γενικού Ελεγκτή Οδυσσέα Μιχαηλίδη. Ενδιαφέρον Συνταγματικό, Πολιτειακό και Πολιτικό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top