Θεσσαλονίκη: Κατέληξε ο 82χρονος που ξυλοκοπήθηκε από τον γιο του

Θεσσαλονίκη: Κατέληξε ο 82χρονος που ξυλοκοπήθηκε από τον γιο του

Τραγική τροπή πήρε το περιστατικό ξυλοδαρμού του 82χρονου από τον γιο του στην Τούμπα Θεσσαλονίκης, τα ξημερώματα της περασμένης Κυριακής.

Ο ηλικιωμένος νοσηλευόταν διασωληνωμένος στο νοσοκομείο, ωστόσο, δεν τα κατάφερε.

Ο 42χρονος γιος του συνελήφθη μετά την κατάθεση που έδωσε ο γιατρός, ο οποίος περιέθαλψε τον ηλικιωμένο. Συγκεκριμένα, ο 82χρονος διακομίσθηκε στο νοσοκομείο Παπανικολάου με ασθενοφόρο, συνοδεία της συζύγου του και ο ίδιος εκμυστηρεύτηκε στον γιατρό που τον εξέτασε ότι ο γιος του τον χτύπησε. Ωστόσο, τόσο ο 82χρονος όσο και η σύζυγός του δεν επιθυμούσαν να ειδοποιηθεί η αστυνομία, ενώ η ηλικιωμένη μάλιστα κατέθεσε πως ο 82χρονος έπεσε και χτύπησε από μόνος του, γλιστρώντας στην μπανιέρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η ιατροδικαστική εξέταση έδειξε πως ο 82χρονος έφερε χτυπήματα σε δύο διαφορετικά σημεία του κεφαλιού του από θλων όργανο.

Ο 42χρονος κρίθηκε προσωρινά κρατούμενος, μετά την απολογία του στην ανακρίτρια και με σύμφωνη γνώμη του Εισαγγελέα.

Είχε προηγηθεί ποινική δίωξη σε βάρος του για βαριά σωματική βλάβη, ενώ με την τελευταία εξέλιξη, η κατηγορία αναμένεται να γίνει βαρύτερη.

Πηγή: ertnews.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Απογοητευμένος με τον ΔΗΣΥ ο Αναστασιάδης - Η επιστολή του προς την Αννίτα και η αναφορά σε «αποστασιοποίηση»

Απογοητευμένος με τον ΔΗΣΥ ο Αναστασιάδης - Η επιστολή του προς την Αννίτα και η αναφορά σε «αποστασιοποίηση»

Επιστολή στην Πρόεδρο του Δημοκρατικού Συναγερμού, Αννίτα Δημητρίου, με την οποία εκφράζει απογοήτευση για την "αποστασιοποίηση του κόμματος από τα πεπραγμένα της δεκαετούς διακυβέρνησης" του με τον ΔΗΣΥ, απέστειλε ο τέως Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE