Βίντεο με γυμνούς άνδρες σε δυο γυμναστήρια της Λευκωσίας

Βίντεο με γυμνούς άνδρες σε δυο γυμναστήρια της Λευκωσίας

Αναστάτωση επικρατεί στα γυμναστήρια της Λευκωσίας. 39χρονος φαίνεται να βιντεοσκοπούσε αγόρια σε αποδυτήρια.

Σύμφωνα με την αστυνομία, 39χρονος από την Ανθούπολη, συνελήφθη γύρω στις 4 το απόγευμα της Πέμπτης, για διερευνώμενη υπόθεση διάπραξης αδικημάτων κατά παράβαση του Νόμου περί επεξεργασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα.

 Ο 39χρονος,  είχε τοποθετήσει κρυφή κάμερα σε δυο γυμναστήρια της πρωτεύουσας και συγκεκριμένα στα αποδυτήρια, όπου αγόρια κάνουν ντους και αλλάζουν τα ρούχα τους.

Όπως πληροφορούμαστε έστησε μία στο ένα και τρεις στο άλλο γυμναστήριο.

Ο 39χρονος οδηγήθηκε σήμερα το πρωί ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου, το οποίο εξέδωσε εναντίον του διάταγμα τετραήμερης κράτησης.

Την υπόθεση διερευνά το ΤΑΕ Λευκωσίας. 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ThemaPoll - ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ: Ανατροπές, πολυκερματισμός και ισχυρό μήνυμα συμμετοχής

ThemaPoll - ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ: Ανατροπές, πολυκερματισμός και ισχυρό μήνυμα συμμετοχής

Σε μια περίοδο έντονης πολιτικής κινητικότητας, αυξημένης κοινωνικής δυσπιστίας αλλά και διαρκών ανακατατάξεων στο κομματικό σκηνικό, το ThemaOnline παρουσιάζει το ThemaPoll, καταγράφοντας τάσεις, πολιτικές ισορροπίες και τη δυναμική που διαμορφώνεται ενόψει των Βουλευτικών Εκλογών του 2026.

BEST OF TOTHEMAONLINE