ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αλλάζει ο καιρός πάρτε ομπρέλες – Έρχονται βροχές και καταιγίδες!

Αλλάζει ο καιρός πάρτε ομπρέλες – Έρχονται βροχές και καταιγίδες!

Ασθενής χαµηλή πίεση αρχίζει να επηρεάζει την περιοχή.

Το απόγευµα ο καιρός θα είναι µερικώς συννεφιασµένος ενώ δεν αποκλείεται να σηµειωθούν µεµονωµένες βροχές, κυρίως στα ορεινά. Οι άνεµοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως δυτικοί µέτριοι ως ισχυροί, 4 µε 5 µποφόρ, και η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη και τοπικά στα προσήνεµα µέχρι ταραγµένη.  

Απόψε ο καιρός θα συνεχίσει να είναι µερικώς συννεφιασµένος, κυρίως από µέσες και ψηλές νεφώσεις, ενώ δεν αποκλείεται να σηµειωθούν τοπικές ελαφρές βροχές, κυρίως µετά τα µεσάνυχτα. 

Οι άνεµοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί και παροδικά στα δυτικά παράλια βορειοανατολικοί ασθενείς, 3 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεµη µέχρι λίγο ταραγµένη και τοπικά λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει στους 17 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 18 στα παράλια και στους 11 στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο ο καιρός θα είναι κατά διαστήµατα συννεφιασµένος και αναµένονται τοπικά βροχές µε ενδεχόµενο να σηµειωθούν και µεµονωµένες καταιγίδες. Οι άνεµοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως δυτικοί αρχικά ασθενείς µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ, και αργότερα µέτριοι µέχρι ισχυροί, 4 µε 5 µποφόρ.

Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη µέχρι ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει στους 29 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 28 βαθµούς στα νότια και ανατολικά παράλια, στους 27 στα δυτικά και βόρεια παράλια και στους 19 στα ψηλότερα ορεινά.

Την Τετάρτη και την Πέµπτη ο καιρός θα είναι γενικά κυρίως αίθριος ωστόσο µετά το µεσηµέρι αυξηµένες νεφώσεις ενδέχεται να δώσουν µεµονωµένες βροχές και πιθανόν και µεµονωµένη καταιγίδα κυρίως στα ορεινά, το εσωτερικό και τα νοτιοανατολικά.

Την Παρασκευή ο καιρός θα είναι γενικά κυρίως αίθριος ενώ παροδικά θα εµφανίζονται
αυξηµένες νεφώσεις.

Η θερµοκρασία δεν θα σηµειώσει αξιόλογη µεταβολή κατά το τριήµερο.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Υπό οκταήμερη κράτηση τέθηκε και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα, για την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top