«Όποτε ... την μάνα σου, θα ... κι εσένα»! - Εμετικός ο 34χρονος Λεμεσιανός σύμφωνα με την 14χρονη

«Όποτε ... την μάνα σου, θα ... κι εσένα»! - Εμετικός ο 34χρονος Λεμεσιανός σύμφωνα με την 14χρονη

Σοκ προκαλούν οι λεπτομέρειες που αφορούν την καταγγελία 14χρονης από τη Βουλγαρία, σε βάρος του Ελληνοκύπριου εραστή της μητέρας της.

Σύμφωνα με την καταγγελία της ανήλικης ο 34χρονος πριν από μια εβδομάδα εισήλθε γυμνός στο δωμάτιό της ενώ η μάνα της έλειπε, την χάιδεψε στην γάμπα και της είπε: «Όποτε ... την μάνα σου, θα ... κι εσένα».

Αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που συνέβη κάτι τέτοιο. Σύμφωνα με την 14χρονη, ο εραστής της μητέρας της, είχε κάνει πανομοιότυπη ενέργεια και πριν από περίπου δυο εβδομάδες.

Η 14χρονη Βουλγάρα προέβη την Τρίτη (06/10) σε καταγγελία στο ΤΑΕ Λεμεσού, όπου μετέβη μαζί με την γιαγιά της.

Ιωάννα Μάντζιηπα

Διαβάστε επίσης: Κυπριακή κοινωνία: Τέσσερις καταγγελίες για σεξουαλική επίθεση γυναικών εντός μερικών ωρών

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Εκτοξεύεται» η δημοτικότητα του Προέδρου Χριστοδουλίδη - Στο 41% η θετική αξιολόγηση

«Εκτοξεύεται» η δημοτικότητα του Προέδρου Χριστοδουλίδη - Στο 41% η θετική αξιολόγηση

Σημαντική άνοδο καταγράφει η εικόνα του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη στην κοινή γνώμη, σύμφωνα με τα διαδοχικά ευρήματα της RAI Consultants για λογαριασμό του Alpha, με τη θετική αξιολόγηση των πολιτών να παρουσιάζει σταθερή και εντυπωσιακή αύξηση από τον Σεπτέμβριο του 2023 μέχρι και τον Μάιο του 2026. Σημειώνεται ότι αυτή η μέτρηση έρχεται να επιβεβαιώσει ευρήματα κι άλλων ερευνών (IMR/Καθημερινή) που καταδεικνύουν σημαντική αύξηση αποδοχής και δημοτικότητας Προέδρου Χριστοδουλίδη και Κυβέρνησης.

BEST OF TOTHEMAONLINE