Ντόναλντ Τραμπ: «Υπόσχεται» μια θέση στον Έλον Μασκ στην κυβέρνησή του αν εκλεγεί πρόεδρος των ΗΠΑ

Ντόναλντ Τραμπ: «Υπόσχεται» μια θέση στον Έλον Μασκ στην κυβέρνησή του αν εκλεγεί πρόεδρος των ΗΠΑ

Ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ εξέτασε το ενδεχόμενο να δώσει στον Έλον Μασκ μια θέση εργασίας στην κυβέρνησή του, αν κερδίσει τις επερχόμενες εκλογές τον Νοέμβριο.

Ο Ρεπουμπλικανός υποψήφιος για την προεδρία, ερωτώμενος από το ειδησεογραφικό πρακτορείο Reuters αν θα διόριζε ποτέ τον Μασκ σε κάποιον συμβουλευτικό ρόλο ή αν θα του έδινε μια θέση στο υπουργικό συμβούλιο, εκείνος απάντησε τα εξής: «Είναι ένας πολύ έξυπνος τύπος. Σίγουρα θα το έκανα, αν θα δεχόταν, σίγουρα θα το έκανα. Είναι ένας πανέξυπνος τύπος», δήλωσε ο Τραμπ.

Ώρες αργότερα, ο ιδιοκτήτης των Tesla, Space X και Χ, ανήρτησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μια εικόνα που δημιουργήθηκε με τεχνητή νοημοσύνη και τον απεικόνιζε να στέκεται σε ένα βήμα, το οποίο περιβάλλεται από σημαίες των ΗΠΑ, σαν να πρόκειται να δώσει κάποια ομιλία σαν πολιτικό πρόσωπο.

«Είμαι έτοιμος να υπηρετήσω», γράφει η λεζάντα της φωτογραφίας, το οποίο μάλλον απαντά στο ερώτημα που δημιουργήθηκε έπειτα από τις δηλώσεις Τραμπ για το αν θα αναλάμβανε κάποιον κυβερνητικό ρόλο.

Ο Έλον Μασκ το τελευταίο διάστημα εκφράζει ολοένα και πιο συντηρητικές απόψεις, τις οποίες γνωστοποιεί μέσα από το λογαριασμό του στο X. Ταυτόχρονα, ο μεγιστάνας της τεχνολογίας φαίνεται να στηρίζει ακλόνητα τον Μασκ, αφού πρόσφατα του πήρε συνέντευξη στην πλατφόρμα Χ.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Λετυμπιώτης: «Δεν μπορεί να μείνει για πάντα η Ολγκίν στην Κύπρο» - Τι είπε για Κυπριακό, ΜΟΕ και φορολογική μεταρρύθμιση

Λετυμπιώτης: «Δεν μπορεί να μείνει για πάντα η Ολγκίν στην Κύπρο» - Τι είπε για Κυπριακό, ΜΟΕ και φορολογική μεταρρύθμιση

Ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, μιλώντας στην εκπομπή «Από μέρα σε μέρα», τόνισε πως δεν μπορεί η Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, να παραμένει επ’ αόριστον στην Κύπρο, υπογραμμίζοντας τη σημασία των απευθείας συναντήσεων μεταξύ του Προέδρου της Δημοκρατίας και του Τουρκοκύπριου ηγέτη.

BEST OF TOTHEMAONLINE