ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Λεμεσός: «Ναι παρενοχλούσα τις ξαδέλφες μου» Οδηγείται στη φυλακή ο 36χρονος γιος της οικογένειας βιαστών

Λεμεσός: «Ναι παρενοχλούσα τις ξαδέλφες μου» Οδηγείται στη φυλακή ο 36χρονος γιος της οικογένειας βιαστών

Έχοντας ήδη παραδεχθεί ενοχή σε τρεις κατηγορίες που αφορούν άσεμνες επιθέσεις εναντίον ανήλικων, ο 36χρονος γιος της τετραμελούς οικογένειας που κατηγορείται για βιασμούς και άσεμνες επιθέσεις εναντίον συγγενικών στην πλειοψηφία τους προσώπων, οδηγείται σήμερα,09/10 στο Κακουργιοδικείο, το οποίο αναμένεται να ανακοινώσει την ποινή που θα του επιβάλει.

Ο 63χρονος πατέρας του, η 64χρονη μητέρα του και ο 37χρονος αδελφός του είναι υπόδικοι στις κεντρικές φυλακές, εν αναμονή της εκδίκασης της υπόθεσης τους που θα αρχίσει τον Φεβρουάριο, αφού κανένας τους δεν παραδέχθηκε ενοχή στις κατηγορίες που τους απαγγέλθηκαν την Τετάρτη.

Συγκεκριμένα, αντιμετωπίζουν κατηγορίες που αφορούν συνωμοσία προς διάπραξη κακουργήματος, βιασμού, απόπειρας βιασμού, διαφθοράς γυναίκας κάτω των 13 ετών, άσεμνης επίθεσης εναντίον γυναίκας και άσεμνης επίθεσης εναντίον άνδρα.

Υπενθυμίζεται ότι η υπόθεση ήρθε στο φως όταν  29χρονη προχώρησε σε καταγγελία μετά από παρότρυνση ψυχολόγου, τον οποίον επισκέφθηκε με τον αδελφό της, όταν αυτός πρόσφατα ενημερώθηκε για τον εφιάλτη που έζησε στα παιδικά της χρόνια.

Ακολούθησαν οι καταγγελίες άλλων έξι προσώπων που την περίοδο 1992-2002 είχαν επίσης πέσει θύματα των κατηγορούμενων.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Πασχαλινό μήνυμα ΠτΔ: «Είναι η ώρα της προσωπικής ενδοσκόπησης» - Δείτε βίντεο

Πασχαλινό μήνυμα ΠτΔ: «Είναι η ώρα της προσωπικής ενδοσκόπησης» - Δείτε βίντεο

Τις ευχές του σε όλους τους πολίτες ενόψει της Ανάστασης και του Πάσχα έδωσε σε τηλεοπτικό πασχαλινό μήνυμα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top