ΕΛΛΑΔΑ

Πάτρα: 19χρονοι χτυπούσαν αλύπητα ανήλικα

Πάτρα: 19χρονοι χτυπούσαν αλύπητα ανήλικα

Το δρόμο για τις φυλακές πήραν οι δύο 19χρονοι Ρουμάνοι που κρίθηκαν προφυλακιστέοι για την βαριά κατηγορία της εμπορίας ανθρώπων, αφού για μακρύ χρονικό διάστημα εξανάγκαζαν βίαια τρεις ανήλικους να απαιτούν μπροστά σε γνωστό σούπερ μάρκετ της Πάτρας, ενώ οι γονείς τους που αντιμετωπίζουν την κατηγορία της εποπτείας ανηλίκων αφέθηκαν ελεύθεροι.

Η υπόθεση απασχολούσε τους αστυνομικού ςτης Ασφάλειας Πατρών εδώ και ένα περίπου μήνα. Ύστερα από καταγγελίες, άρχισαν να παρακολουθούν τις κινήσεις τόσο των ανηλίκων όσο και των 19χρονων, οι οποίοι υποτίθεται οτι έπαιρναν μαζί τους τους ανήλικους για εργασία.

Για την υπόθεση αυτή πραγματοποιήθηκε στη Πάτρα,  συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση από τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, κατά την οποία συνελήφθησαν επ΄αυτοφώρω οι 19χρονοι να εξωθούν σε επαιτεία, σε χώρο στάθμευσης υπεραγοράς τροφίμων,  τρείς ανήλικους ομοεθνείς τους, ηλικίας 10 ετών και δύο 13χρονους και μάλιστα να ασκούν σωματική βία σε ένα από τα θύματα.

Από τις έρευνες που πραγματοποίησαν  οι αστυνομικοί της  Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών προέκυψε ότι εξωθούσαν στην επαιτεία τους ανήλικους, εκμεταλλευόμενοι τη δεινή τους οικονομική κατάσταση, εξαναγκάζοντας τους με την απειλή σωματική βίας και απειλές κατά τις ζωής τους, να επαιτούν σε χώρους στάθμευσης υπεραγορών τροφίμων (σούπερ μάρκετ).

Οι δράστες παρακολουθούσαν από κοντινή απόσταση τους ανήλικους τη στιγμή που επαιτούσαν και τους αφαιρούσαν άμεσα τα χρήματα που αποκόμιζαν από την επαιτεία.

Στα χέρια των αστυνομικών της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αχαίας έπεσαν δύο νεαροί Ρουμανικής υπηκοότητας οι οποίοι συνελήφθησαν έπειτα από καταγγελίες για εξανάγκαση ανηλίκων σε επαιτία. Μάλιστα στο σπίτι που διέμεναν στην οδό Ρόδου 78 βρήκαν και το ποσό των 500 ευρώ σε κέρματα

Οι  δύο δράστες ηλικίας 19 ετών, εξανάγκαζαν με τη βία αφού τα απειλούσαν και τα χτυπούσαν δύο ανήλικα παιδιά, επίσης από τη Ρουμανία, να ζητιανεύουν κοντά σε σούπερ - μάρκετ μεγάλης αλυσίδας στην οδό Αμερικής στην Πάτρα.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Απόπειρα φόνου στη Λευκωσία: Διασωληνωμένος ο 34χρονος - Συνεχίζονται οι έρευνες για εντοπισμό των δραστών

Μονή Αββακούμ: Την Παρασκευή η διαδικασία αίτησης των μοναχών για ακύρωση δέσμευσης περιουσιακών στοιχείων

Υπουργείο Υγείας: Αυτές είναι οι συστάσεις προς το κοινό για προστασία από τη σκόνη

Αφορά χαμηλοσυνταξιούχους: Έρχεται αυξημένο το φετινό πασχαλινό επίδομα - Δείτε το ποσό

Στον αέρα η ανάπτυξη λιμανιού-μαρίνας Λάρνακας - «Το έργο θα γίνει» διαμηνύει ο Βαφεάδης



Μεγάλη η πυρκαγιά στην Πάφο, δυσκολεύουν την κατάσβεση οι ισχυροί άνεμοι - Δείτε βίντεο

Μεγάλη η πυρκαγιά στην Πάφο, δυσκολεύουν την κατάσβεση οι ισχυροί άνεμοι - Δείτε βίντεο

Φωτιά ξέσπασε γύρω στις 20.00 την Τετάρτη στην περιοχή του «Aphrodite Hills», παρά την Πέτρα του Ρωμιού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top