Τροχαίο ατύχημα στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού/Λευκωσίας – Είχε άγιο νεαρή κοπέλα! (ΦΩΤΟ)

Τροχαίο ατύχημα στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού/Λευκωσίας – Είχε άγιο νεαρή κοπέλα! (ΦΩΤΟ)

Νεαρή οδηγός έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου της και χτύπησε πολλαπλές φορές στα κυγκδιδώματα στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού/Λευκωσίας.

Το ατύχημα συνέβη στις 7:15 σήμερα  Δευτέρα 12/10, παρά την έξοδο Μονής. Την κοπέλα ευτυχώς βοήθησαν παρέχοντας της, τις πρώτες βοήθειες διερχόμενοι στρατιωτικοί. 

Μετά την πρόκληση του ατυχήματος η νεαρή οδηγός διακομίστηκε στο Γ.Ν Λεμεσού, για προληπτικούς λόγους, αφού δεν προκλήθηκαν σοβαρά τραύματα πάρα την σφοδρή σύγκρουση.

Μέλη της τροχαίας βρίσκονται στο σημείο ώστε να ελέγξουν το κυκλοφοριακό που δημιουργήθηκε μετά τον συμβάν. 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ για διορισμό Χαν: «Γνωρίζει το Κυπριακό...θα βοηθήσει στις διαπραγματεύσεις και στην επίλυση» - Πότε αναμένεται να έρθει η Ολγκίν

ΠτΔ για διορισμό Χαν: «Γνωρίζει το Κυπριακό...θα βοηθήσει στις διαπραγματεύσεις και στην επίλυση» - Πότε αναμένεται να έρθει η Ολγκίν

Η προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ για το Κυπριακό θα βρίσκεται στην Κύπρο αμέσως μετά το δεύτερο δεκαήμερα Μαΐου, είπε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος εξέφρασε ευχαριστίες προς την Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για τον διορισμό Ειδικού Απεσταλμένου για το Κυπριακό, σημειώνοντας ότι ο ίδιος το γνώριζε εδώ και καιρό. 

BEST OF TOTHEMAONLINE