Ταυτοποιήθηκε η σορός της γυναίκας που είχε εντοπιστεί νεκρή σε παραλία στη Λεμεσό

Ταυτοποιήθηκε η σορός της γυναίκας που είχε εντοπιστεί νεκρή σε παραλία στη Λεμεσό

Ταυτοποιήθηκε η σορός της ηλικιωμένης γυναίκας, η οποία είχε εντοπιστεί να επιπλέει στο νερό, στην περιοχή Δασούδι, της Λεμεσού το πρωί  της περασμένης Παρασκευή.

Όπως ανέφερε η δημοσιογράφος 'Ερικα Καβάζη στην εκπομπή «Alpha Καλημέρα», πρόκειται για 70χρονη γυναίκα από την Βρετανία, η οποία αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα υγείας.

Υπενθυμίζεται ότι, σύμφωνα με την Αστυνομία, την γυναίκα εντόπισαν λουόμενοι γύρω στις 06:30 και την μετέφεραν στην παραλία, ενώ ασθενοφόρο την μετέφερε στο νοσοκομείο, χωρίς ζωτικές ενδείξεις. Ο θάνατος της επιβεβαιώθηκε από τους γιατρούς του Γενικού Νοσοκομείου Λεμεσού.

Επιτόπιες εξετάσεις έγιναν από αξιωματικό και μέλη του ΤΑΕ Λεμεσού, ενώ επιθεωρήθηκε η σορός της γυναίκας, η οποία φορούσε τα ρούχα της, χωρίς να εντοπιστούν εξωτερικές κακώσεις.

Εκ πρώτης όψεως έχει αποκλειστεί η εγκληματική ενέργεια.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ πριν το Υπουργικό - «Το 2026 θα συνεχίσουμε με τολμηρές μεταρρυθμίσεις»

ΠτΔ πριν το Υπουργικό - «Το 2026 θα συνεχίσουμε με τολμηρές μεταρρυθμίσεις»

Η Κυβέρνηση θα συνεχίσει και το 2026 στο ίδιο πνεύμα για μεταρρυθμίσεις όπως και το 2025, με στόχο να εκσυγχρονίσει το κράτος του 1960, είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά την εναρκτήρια του τοποθέτηση στη συνεδρίαση του Υπουργικού Συμβουλίου, που έγινε το απόγευμα, στο Προεδρικό Μέγαρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE