Χειροπέδες σε 50χρονο - Ιχνη κάνναβης σε τσιγάρο οδήγησαν στην σύλληψη του στο αεροδρόμιο Πάφου

Χειροπέδες σε 50χρονο - Ιχνη κάνναβης σε τσιγάρο οδήγησαν στην σύλληψη του στο αεροδρόμιο Πάφου

Ιχνη κάνναβης φέρεται να περιείχε χειροποίητο τσιγάρο που είχε στην κατοχή του επιβάτης στο αεροδρόμιο Πάφου, με αποτέλεσμα να συλληφθεί από την Αστυνομία.

Σύμφωνα με τον Βοηθό Αστυνομικό Διευθυντή Επιχειρήσεων Πάφου Μιχάλη Νικολάου, στις 21.9.24 και περί ώρα 20:15 μέλη της Υπηρεσίας Αλλοδαπών και Μετανάστευσης που εργάζονται στον Αερολιμένα Πάφου, ανέκοψαν για έλεγχο στον τομέα αναχωρήσεων ένα άντρα, ηλικίας 50 ετών, ο οποίος θα ταξίδευε για χώρα του εξωτερικού.

Στην κατοχή του 50χρονου, είπε στο ΚΥΠΕ ο κ. Νικολάου, ανευρέθηκε χειροποίητο τσιγάρο μήκους 10 εκατοστών το οποίο περιείχε βιομηχανοποιημένο καπνό αναμεμειγμένο με ίχνη πράσινης ύλης, ήτοι κάνναβης.

Ακολούθως ο 50χρονος συνελήφθη για το αυτόφωρο αδίκημα της παράνομης κατοχής ναρκωτικών ουσιών παραδόθηκε στην ΥΚΑΝ (Κλιμάκιο Πάφου), κατηγορήθηκε γραπτώς και αφέθηκε ελεύθερος για να κλητευθεί αργότερα.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Σήκωσε το γάντι για τη διαμαρτυρία των κυνηγών ο ΠτΔ - «Πήρα τηλέφωνο για να σταματήσει η ταλαιπωρία, δεν θα ακολουθήσουμε την προεκλογική εκστρατεία»

Σήκωσε το γάντι για τη διαμαρτυρία των κυνηγών ο ΠτΔ - «Πήρα τηλέφωνο για να σταματήσει η ταλαιπωρία, δεν θα ακολουθήσουμε την προεκλογική εκστρατεία»

Στην προεκλογική εκστρατεία για τις Βουλευτικές Εκλογές του 2026 αποδίδει διάφορες επικρίσεις κατά της Κυβέρνησης, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, σημειώνοντας ότι η Κυβέρνηση δεν εμπλέκεται σε καμία απολύτως περίπτωση στην προεκλογική εκστρατεία και δεν θα ακολουθήσει.

BEST OF TOTHEMAONLINE