ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Λεμεσός: Θύμα διάρρηξης δήμαρχος ενώ έκανε σύσκεψη με την αστυνομία για τις διαρρήξεις!

Λεμεσός: Θύμα διάρρηξης δήμαρχος ενώ έκανε σύσκεψη με την αστυνομία για τις διαρρήξεις!

Τραγική ειρωνεία! Θύμα διάρρηξης και κλοπής έπεσε Δήμαρχος, την ώρα μάλιστα, που βρισκόταν σε σύσκεψη με μέλη της αστυνομίας στο Δημαρχείο για το ίδιο θέμα!

Της Χριστιάνας Τσαγγάρη

Που να το φανταζόταν ο Δήμαρχος Ύψωνα, ότι την ώρα που βρισκόταν στο δημαρχείο και πραγματοποιούσε σύσκεψη με τον αξιωματικό του Τμήματος Διαρρήξεων, του ΤΑΕ Λεμεσού, για να βρουν λύσεις στο πρόβλημα, το οποίο έχει παρουσιαστεί στην περιοχή με τα αυξημένα κρούσματα διαρρήξεων και κλοπών, κάποιοι / κάποιος… του «άνοιγαν» / «άνοιγε» το σπίτι.

Μιλώντας στην ιστοσελίδα μας, Tothemaonline, ο Δήμαρχος Ύψωνα, Άριστος Αριστείδου, ανέφερε ότι διαπίστωσε ότι έπεσε θύμα διάρρηξης και κλοπής, όταν γύρω στην 13:40 πήγε στο σπίτι του για μεσημεριανό φαγητό.

Όταν έφθασε αντιλήφθηκε ότι η πόρτα της κουζίνας στη δυτική πλευρά του σπιτιού, ήταν παραβιασμένη. Είχε αφαιρεθεί η κλειδαριά. Μετά από έλεγχο που έκανε στο σπίτι είδε ότι έλειπαν τα χρυσαφικά της οικογένειας (διάφορα κοσμήματα και τα χρυσά σταυρουδάκια από την βάπτιση των παιδιών του), συνολικής αξίας 7 200 ευρώ.

«Ευτυχώς που δεν ήταν στο σπίτι τα παιδιά και να φοβηθούν», είπε ο κύριος Αριστείδου.

Η διάρρηξη και κλοπή φαίνεται να διαπράχθηκε μεταξύ των ωρών 8:00π. – 13:40μμ.Το σπίτι είναι ασφαλισμένο για κλοπή.

Η αστυνομία διεξάγει έρευνες για εντοπισμό των δραστών/ του δράστη. Στο μεταξύ προηγουμένως είχε ληφθεί απόφαση στο Δήμο, για αύξηση των περιπολιών της αστυνομίας, σε συνεργασία με υπαλλήλους του Δήμου για να αντιμετωπιστεί το φαινόμενο, το οποίο έχει παρουσιαστεί το τελευταίο διάστημα στην περιοχή του Ύψωνα. 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Μονή Αββακούμ: Πάνε στο Δικαστήριο μοναχοί και δωρητές για τα λεφτά στο χρηματοκιβώτιο - Τι έγινε με τις ενστάσεις στην Ανακριτική

Μείωση επιτοκίων: Ο λόγος που βρίσκεται στον «αέρα» - Ποιες οι σκέψεις της ΕΚΤ και τα σενάρια – Όσα αναφέρει οικονομολόγος στο «Τ»

Έμπλεξε 23χρονος: Συνελήφθη για οπλοφορία - Στα χέρια της Αστυνομίας και ανήλικος

Ετοιμαστείτε για «καυτές» μέρες: Πότε έρχεται νέα άνοδος της θερμοκρασίας - Συγκεντρώσεις σκόνης στην ατμόσφαιρα

«Θα στείλω όταν φτάσω» - Συγκινεί το νέο τραγούδι για τα Τέμπη



Έντονη αντίδραση της Αρχής κατά της Διαφθοράς για Κατσουνωτό - «Έδειξε ανυπακοή σε πρόνοιες της νομοθεσίας»

Έντονη αντίδραση της Αρχής κατά της Διαφθοράς για Κατσουνωτό - «Έδειξε ανυπακοή σε πρόνοιες της νομοθεσίας»

Στην απόφαση για τη μη άσκηση ποινικής δίωξης στον Μιχάλη Κατσουνωτού προχώρησε η Νομική Υπηρεσία, προκαλώντας την αντίδραση Αρχής κατά της Διαφθοράς.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top