ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ανδρέας Αγγελίδης: Βάσει οδηγιών της Νομικής Υπηρεσίας ενέργησε η Αστυνομία σε ανακρίσεις δημοσιογράφων

Ανδρέας Αγγελίδης: Βάσει οδηγιών της Νομικής Υπηρεσίας ενέργησε η Αστυνομία σε ανακρίσεις δημοσιογράφων

Βάσει γραπτών οδηγιών της Νομικής Υπηρεσίας ενέργησε η Αστυνομία και προχώρησε σε ανακρίσεις δημοσιογράφων στο πλαίσιο έρευνας.

Ο Εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας, Ανδρέας Αγγελίδης, σχολιάζοντας αντιδράσεις κομμάτων για τις ανακρίσεις δημοσιογράφων, δήλωσε στο ΚΥΠΕ ότι “υπήρχαν γραπτές οδηγίες από την Νομική Υπηρεσία και ενεργήσαμε βάσει των οδηγιών”.

Πρόσθεσε ότι “με την ολοκλήρωση της έρευνας ο φάκελος θα σταλεί στην Νομική Υπηρεσία για περαιτέρω εξετάσεις”.

Σε ανακοίνωσή του το ΚΣ ΕΔΕΚ αναφέρει ότι η ανάκριση δημοσιογράφων της εφημερίδας "Πολίτης" στο πλαίσιο έρευνας για τη διαρροή προσωπικών δεδομένων πολιτικά εκτεθειμένων προσώπων είναι τουλάχιστον ατυχής και αντιβαίνει βασικές δημοκρατικές αρχές οι οποίες είναι πλήρως κατοχυρωμένες και αδιαμφισβήτητες.

Σε δική του ανακοίνωση το Κίνημα Οικολόγων Περιβαλλοντιστών “καταδικάζει με έντονο τρόπο την προσπάθεια `τρομοκρατίας` κατά δημοσιογράφων της εφημερίδας `Πολίτης`, για τη δημοσίευση της λίστας με τα μη εξυπηρετούμενα δάνεια Βουλευτών”.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ολγκίν: Eνημερώνει το Συμβούλιο Ασφαλείας για τις επαφές της στην Κύπρο

Ολγκίν: Eνημερώνει το Συμβούλιο Ασφαλείας για τις επαφές της στην Κύπρο

Η Ειδική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ για την Κύπρο Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ θα ενημερώσει το Συμβούλιο Ασφαλείας για τις επαφές της, δήλωσε ο Αναπληρωτής Εκπρόσωπος Τύπου του Γενικού Γραμματέα, Φαρχάν Χακ, κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου στην έδρα του διεθνούς οργανισμού στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top