Ανδρέας Αγγελίδης: Βάσει οδηγιών της Νομικής Υπηρεσίας ενέργησε η Αστυνομία σε ανακρίσεις δημοσιογράφων

Ανδρέας Αγγελίδης: Βάσει οδηγιών της Νομικής Υπηρεσίας ενέργησε η Αστυνομία σε ανακρίσεις δημοσιογράφων

Βάσει γραπτών οδηγιών της Νομικής Υπηρεσίας ενέργησε η Αστυνομία και προχώρησε σε ανακρίσεις δημοσιογράφων στο πλαίσιο έρευνας.

Ο Εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας, Ανδρέας Αγγελίδης, σχολιάζοντας αντιδράσεις κομμάτων για τις ανακρίσεις δημοσιογράφων, δήλωσε στο ΚΥΠΕ ότι “υπήρχαν γραπτές οδηγίες από την Νομική Υπηρεσία και ενεργήσαμε βάσει των οδηγιών”.

Πρόσθεσε ότι “με την ολοκλήρωση της έρευνας ο φάκελος θα σταλεί στην Νομική Υπηρεσία για περαιτέρω εξετάσεις”.

Σε ανακοίνωσή του το ΚΣ ΕΔΕΚ αναφέρει ότι η ανάκριση δημοσιογράφων της εφημερίδας "Πολίτης" στο πλαίσιο έρευνας για τη διαρροή προσωπικών δεδομένων πολιτικά εκτεθειμένων προσώπων είναι τουλάχιστον ατυχής και αντιβαίνει βασικές δημοκρατικές αρχές οι οποίες είναι πλήρως κατοχυρωμένες και αδιαμφισβήτητες.

Σε δική του ανακοίνωση το Κίνημα Οικολόγων Περιβαλλοντιστών “καταδικάζει με έντονο τρόπο την προσπάθεια `τρομοκρατίας` κατά δημοσιογράφων της εφημερίδας `Πολίτης`, για τη δημοσίευση της λίστας με τα μη εξυπηρετούμενα δάνεια Βουλευτών”.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

LIVE: Οι ΗΠΑ μπήκαν στη σύγκρουση Ισραήλ – Ιράν, έπληξαν πυρηνικές εγκαταστάσεις – Για «μακροχρόνιες επιπτώσεις» προειδοποιεί το Ιράν

LIVE: Οι ΗΠΑ μπήκαν στη σύγκρουση Ισραήλ – Ιράν, έπληξαν πυρηνικές εγκαταστάσεις – Για «μακροχρόνιες επιπτώσεις» προειδοποιεί το Ιράν

Δραματικές είναι οι εξελίξεις στη Μέση Ανατολή, με τις Ηνωμένες Πολιτείες να μπαίνουν στον πόλεμο μεταξύ Ισραήλ και Ιράν. Αμερικανικά βομβαρδιστικά χτύπησαν τα ξημερώματα τρεις βασικές πυρηνικές εγκαταστάσεις. Μεταξύ αυτών, το υπόγειο συγκρότημα του Φορντό, το μεγάλο εργοστάσιο εμπλουτισμού της Νατάνζ και μια εγκατάσταση κοντά στο Ισφαχάν. Ο Ντόναλντ Τραμπ υποστήριξε ότι το Φορντό καταστράφηκε πλήρως, καλώντας παράλληλα τους Ιρανούς σε ειρήνη, διαφορετικά – όπως είπε – τα επόμενα χτυπήματα θα είναι ισχυρότερα. Αποφασισμένο για αντίποινα εμφανίζεται το Ιράν. Με έντονη ανησυχία παρακολουθεί η διεθνής κοινότητας τις εξελίξεις υπό το φόβο για ευρύτερη περιφερειακή σύρραξη στην περιοχή.

BEST OF TOTHEMAONLINE