Θα τον ζήλευε και ο Ρέμος με τέτοια φωνή τον νεαρό από την Λάρνακα - Κι όμως δεν είναι επαγγελματίας τραγουδιστής! (ΒΙΝΤΕΟ)

Θα τον ζήλευε και ο Ρέμος με τέτοια φωνή τον νεαρό από την Λάρνακα - Κι όμως δεν είναι επαγγελματίας τραγουδιστής! (ΒΙΝΤΕΟ)

Μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε τους θαμώνες του εστιατορίου «Makou», στην Λάρνακα, την Πέμπτη το βράδυ 15/10, όταν πήρε το μικρόφωνο για να τραγουδήσει ένας 19χρονος εθνοφρουρός.

Ο νεαρός Αντρέας Γεωργίου, όπως μάθαμε το όνομα του, δεν είναι επαγγελματίας τραγουδιστής! Δεν έχει κάνει ποτέ δηλαδή μαθήματα που να σχετίζονται με το αντικείμενο.

Ωστόσο, όταν ο τραγουδιστής Γιώργος Σταματάρης, ο οποίος χαλαρώνει τους πελάτες του εστιατορίου, παίζοντας πιάνο και ερμηνεύοντας τραγούδια έδωσε το μικρόφωνο στον νεαρό, έμειναν όλοι κυριολεκτικά άφωνοι!

Ο 19χρονος Αντρέας επέλεξε να τραγουδήσει το «δυο ψέματα», μια από τις ωραιότερες μπαλάντες του Αντώνη Ρέμου.

Δείτε το βίντεο:

Όπως πληροφορηθήκαμε ο ίδιος θέλει να ασχοληθεί με τα νομικά, ωστόσο εμείς θα του προτείναμε με τέτοια φωνή να μην αφήσει εντελώς το τραγούδι .. Εσείς τι λέτε;

 

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Προβληματίζει η χαμηλή συσπείρωση ενόψει βουλευτικών εκλογών – Οι πληγές που δεν έχουν κλείσει και η πτωτική πορεία

ΔΗΣΥ: Προβληματίζει η χαμηλή συσπείρωση ενόψει βουλευτικών εκλογών – Οι πληγές που δεν έχουν κλείσει και η πτωτική πορεία

Η χαμηλή συσπείρωση και η αργή επούλωση των εσωκομματικών πληγών φαίνεται να αποτελούν το μεγαλύτερο στοίχημα για τον Δημοκρατικό Συναγερμό ενόψει των βουλευτικών εκλογών του 2026. Η ηγεσία του κόμματος, παρότι επιχειρεί να εκπέμψει μήνυμα ενότητας και ανασύνταξης, δεν κρύβει την ανησυχία της για τις εσωτερικές τριβές που εξακολουθούν να υποβόσκουν μετά το ταραχώδες πολιτικό σκηνικό των Προεδρικών του 2023.

BEST OF TOTHEMAONLINE